Radio Simplu

La asta nu te-ai fi gandit niciodata. Uite cum il cheama cu adevarat in buletin pe Nicolae Guta

I-ai auzit, le-ai fredonat piesele macar o data, insa te ai gandit cum ii cheama cu adevarat pe Florin Salam, Adi copilul minune sau Sorin copilu de Aur?

Poate ca pana acum nu v-a trecut prin cap asta, dar noi va enumaram numele reale ale manelistilor cu care cantati… la bine si la greu.

Cum îi cheamă în buletin pe maneliști
Primul luat în vizor este Adrian Minune sau Adrian Copilu Minune, așa cum îl știu toți fanii. Pe Adrian Minune, recent devenit bunic de fetiță, îl cheamă în realitate Adrian Simionescu. Pe de altă parte, numele real din buletin al lui Adi de la Vâlcea este de fapt Dănuț Adrian Niculae.

Pe de altă parte, Vali Vijelie nu are de fapt acest nume, iar secretul a fost aflat în urmă cu câțiva ani că îl cheamă în buletin Valentin Rusu. Pe Jean de la Craiova rudele îl strigă Jean Dumitrache, iar Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară se numește Florin Stoian.

Nicolae Guță nu este numele controversatului cântăreț de manele. El s-a născut cu numele de Nicolae Lingurar, dar în urmă cu mulți ani a decis ca numele de scenă să fie și numele din buletin, astfel că Guță este totuși numele lui real.