Radio Simplu

TU unde ai Nodurile Lunare la nastere si ce spun despre SOARTA TA? Nodurile Lunare inseamna destin

Nodurile Lunare sunt puncte matematice care, conform astrologiei, releva soarta, destinul, karma, mostenirea spirituala, ce avem din arborele genealogic, vieti anterioare in horoscopul nostru. De unde vii? Incotro te indrepti si de ce ? Nodurile Lunare releva marea schema a lucrurilor, vorbesc despre ce a fost si despre ce urmeaza sa vina.

Nodurile Lunare vin mereu in pereche, deci cand unul se schimba, la fel o face si celalalt. Fata de alte planete, Nodurile Lunare au nevoie de 19 ani pentru a face un ciclu zodiacal complet si se misca in sens invers in zodiac.

Ce sunt, mai exact, Nodurile Lunare?

Nodurile Lunii sunt puncte matematice care marcheaza locul unde traiectoria Lunii in jurul Pamantului se intersecteaza cu traiectoria aparenta a Soarelui. Intrucat aceste doua cercuri simbolice sunt inclinate una spre alta cu aproximativ 5 grade, avand un centru comun Pamantul, ele se intalnesc in doua puncte aflate in opozitie totala.

Cand Soarele si Luna ocupa aceste puncte in acelasi timp, avem o eclipsa. De aceea Nodurile Lunare sunt legate direct de puterea pe care eclipsele o au de a precipita evenimentele aici pe Pamant si sa asiste sufletele in evolutia lor ! Ele reprezinta punctul simbolic de intalnire dintre Soare (Spirit), Luna (Suflet) si Pamant (Materie).

Nodurile Lunare din harta ta natala. Tu pentru ce ai venit pe Pamant?

AFLĂ DE AICI INFORMAȚII DESPRE NODURILE LUNARE CARE TE INFLUENȚEAZĂ