Radio Simplu

Zodiac CHINEZESC saptamana 11-17MAI 202

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 11-17 MAI 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Trebuie sa te concentrezi mai mult pe solutii decat pe problemele in cauza. Daca esti in cautare de raspunsuri, nu te minti singur. Fii cinstit cu tine insuti. Asculta acea voce interioara deoarece ea este motorul care iti poate aduce fericirea. Exploateaza-ti energia Yin!

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

O saptamana speciala, in care simti conexiunea cu oamenii din jurul tau. Profita de aceasta stare de constientizare, ai incredere in instinctul tau si actioneaza diferit fata de cum ai facut pana acum. Asa iti vei crea o alta realitate, te poti disciplina mai mult si poti actiona pozitiv. Exploateaza-ti engia Yin.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Pune nevoile tale pe primul plan si apoi le poti satisface si pe ale celorlalti. Ca sa-I faci fericit pe ceilalti, trebuie ca tu insuti sa fii fericit. Daruieste si primeste in aceeasi masura pentru a nu acumula frustrari. Simti nevoia sa te conectezi cu cineva la un nivel mai profund. Exploateaza-ti energia Yin.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

In cazul tau, pastrarea unei linii traditionale si conservatoare este drumul spre succes. Nu iti bate capul cu idei noi, mergi pe drumuri batatorite. In plan romantic, daca esti singur, sunt sanse mari sa stabilesti cateva conexiuni. Rezerva-ti weekend-ul pentru rezolvarea catorva treburi casnice urgente pe care le-ai tot amanat.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro