Radio Simplu

Trupa Maroon 5 și-a făcut apariția la mai multe nunți pentru a filma videoclipul melodiei „Sugar”

Doar mirii știau!

Trupa Maroon 5 a reușit să filmeze un videoclip pentru melodia Sugar în cel mai drăguț mod posibil. Acest filmuleț chiar te va face să zâmbești. Misiunea lor? Să surprindă cât mai multe cupluri în ziua nunții lor.
„Vom merge prin L. A și vom intra la toate nunțile la care putem”, spune solistul Adam Levine la începutul videoclipului. „Va fi extraordinar!”

Filmulețul a fost filmat în zona Los Angeles pe 6 Decembrie 2014. În imagini, trupa conduce de la o sală de restaurant la alta, și se urcă pe scenă în spatele unei cortine uriașe. Magia se întâmplă atunci când cortina cade. Fețele invitaților, șocați și entuziastmați spun totul: confuzie, încântare, lacrimi.

Așadar, cum au reușit aceștia să organizeze o astfel de surpriză?

„Doar mirele a știut în cazul fiecărei nunți”, a spus un reprezentant al trupei Maroon 5. „Nu avem de unde să știm dacă mirii au ales să mai spună și altor persoane. Aceștia aveau oricum scena pregătită pentru trupele lor de muzică. Tot ce am făcut au fost mici schimbări pentru a face surpriza cât mai mare.”

Acest concept, de a apărea cumva neinvitat la o nuntă nu este un concept necunoscut. În filmul din 2005, „Wedding Crashers”, Heremy Grey și John Beckwith, personaje jucate de Vince Vaughn și Qwen Wilson, au prezentat acest concept întregii lumi.

David Dobkin, regizorul filmului, a fost cel care a regizat și videoclipul.

Adam Levine, solistul trupei, a spus într-un videoclip: „A fost o experiență absolut diferită. Nu am avut habar că voi fi afectat de reacțiile copleșitoare pe care le-am primit de la miri și de la invitați. Cea mai frumoasă parte a fost faptul că putut crea o experiență de neuitat pentru atât de mulți oameni.”

Într-un interviu cu Acces Hollywood, Levine a spus că regizorul David Dobkin a fost cel care a avut ideea acestui concept creativ pentru videclip: „Experiența a fost peste așteptări, mult mai uimitoare decât mă așteptam să fie.” Adam a glumit și a spus că nu a plecat de la nicio nuntă fără să încerce niște tort.

Duke Khodaverdian din Los Angeles, California a fost unul dintre cameramanii care a filmat videoclipul. Acesta a spus că, în cazul unul cuplu, a fost surpriza vieții lor, dar și pentru restul invitaților și că nimeni nu va uita niciodată acea zi.

Adam Levinde s-a căsătorit cu modelul Behati Prinslooon, în Mexic și au un copil împreună.

Nunțile sunt foarte importante pentru cuplurile care aleg să facă o petrecere atunci când își promit că vor fi împreună toată viața. Pregătirile sunt intense, perioada de dinaintea nunții este foarte stresantă, dar, petrecerea de la ziua nunții este momentul în care se pot realaxa.

În cazul în care primești o astfel de surpriză, chiar dacă mirele știe ce urmează să se întâmple, petrecerea devine din ce în ce mai frumoasă. Invitații primesc o surpriză, iar mirii au șansa de a-i auzi pe unii dintre cei mai cunoscuți cântăreți, cântând gratis la nunta lor.

Voi cum ați reacționa dacă vi s-ar întâmpla așa ceva?