Radio Simplu

Totul despre nativii din Scorpion – Cea mai misterioasa zodie

Trebuie să ai mare grijă atunci când pui întrebări unui Scorpion, se pricep de minune la răspunsuri sarcastice. Scorpionii sunt persoane care simt foarte puternic, fie că e vorba de cuvinte, acțiuni sau diferite tipuri de energii.

Scorpionii văd tot ce mișcă, dar niciodată nu vor spune asta, păstrează detaliile pentru ei. Scorpionii nu oferă prietenia lor oricui și sunt persoane pe care nu le poți uita cu ușurință.

Scorpionii nu suportă persoanele mincinoase, care în ciuda faptului că au primit o șansă de a spune adevărul, continuă să mintă. Doar în aceste cazuri Scorpionii nu sunt deloc persoane înțelegătoare. Scorpionii nu sunt genul care să stea alături de foarte multe persoane, sunt mai singuratici, dar depinde de dispoziția în care sunt.

Nimeni nu te sfătuiește să încerci să bagi în confuzie un Scorpion, vei regreta cu siguranță asta, pentru că nu uită și nu iartă deloc ușor. Scorpionii nu regretă nimic din ce spun, mai ales dacă e ceva onest, așa că nu te aștepta la scuze sau la o motivație pentru ceea ce ți-au spus.

Ar fi bine să stai departe de un Scorpion care este nervous, nimeni și nimic nu îl poate calma.

Scorpionii au o intuiție ieșită din comun și nu se înșală niciodată, chiar dacă unele persoane sunt surprinse de asta. Scorpionii își asumă întotdeauna responsabilitatea pentru faptele lor și nu suportă persoanele care dau vina pe alții pentru acțiunile lor, mai ales pe ei. Scorpionul este o persoană extrem de realistă.

Trebuie să știi că nu poți face un Scorpion să tacă dacă există ceva care îl deranjează în mod deosebit. În momentul în care a căzut în butoiul cu melancolie, poate să se întâmple orice în jurul lui, nu îl mișcă absolut nimic. Scorpionii sunt persoane care pot fi manipulate cu greu sau deloc.

Cunosc foarte bine firea oamenilor și știu să se apere la nivel psihologic. Scorpionii au însă un mare defect, atunci când sunt supărați, tind să se certe cu persoanele total nepotrivite, care, de fapt, nu le-au făcut nimic.

Scorpionii varsă lacrimi foarte rar și atunci când nu îi vede nimeni. Atunci când se îndrăgostesc, Scorpionii se confesează persoanelor dragi și le spun tot ce au pe suflet.

Dacă din contră, e vorba de o persoană pe care nu o suferă, nu se enervează deloc, îți spun lucrurile pe față, iar tu te enervezi, iar ei rămân neobișnuit de calmi. Scorpionii spun mereu adevărul și nu o iau niciodată pe ocolite.

Scorpionii au momente în care se simt extrem de singuri și au impresia că ceilalți nu îi înțeleg. Scorpionii sunt genul de persoane care vor să aibă relații serioase și o familie alături de care să împartă totul, care să înțeleagă și să accepte caracterul lor dificil.

Aparent, Scorpionii pot părea persoane insensibile și deloc bune. Apropiații Scorpionilor vor spune că e doar ceea ce pare, de fapt, sunt persoane sociabile și prietenoase. Scorpionii pot fi și persoane extrem de retrase și nu spun foarte multe lucruri despre ei celorlalți.