Radio Simplu

Lucruri ridicole care s-au întâmplat la prima întâlnire

Primele întâlniri pot fi niște evenimente stresante, care din când în când dau naștere unor momente cu adevărat ridicole, și tot ce ne mai rămâne de făcut este să zâmbim la gândul acestora, câțiva ani mai târziu.

Iată o colecție a celor mai amuzante și ridicole întâmplări care au avut loc la prima întâlnire. Poate că ceva asemănător ți s-a întâmplat și ție!

1.

„După divorț, prietena mea și-a căutat un bărbat, pentru a-și dovedi că încă este atrăgătoare. A cunoscut un tip. Era iarnă. Au mers la o lungă plimbare. Apoi a spus că îi era foame. Ea s-a lăsat convinsă să meargă, gândindu-se la un restaurant. O altă plimbare lungă a urmat, până când s-au apropiat de o clădire de apartamente, iar el i-a spus în fața uneia dintre intrări: Așteaptă-mă aici, bine? Mă duc acasă, iau o gustare rapidă și apoi mă întorc la tine!”

2.

„Cel cu care mă întâlneam și-a exprimat dorința de a-mi cumpăra o înghețată. Am ales aroma de ciocolată. Patru ore mai târziu, după o plimbare minunată, m-a luat acasă, iar în cel mai important moment m-am intimidat. El a întrebat ceva referitor la trăsăturile feței mele. Nu am înțeles ce a vrut să spună. El a clarificat faptul că dacă mai am semne de naștere pe corp, nu ar conta, căci el mă găsește atractivă oricând, și că oricum există tratamente medicale disponibile pentru a le elimina. Într-o stare de confuzie, i-am spus la revedere și apoi m-am întors în apartamentul meu, unde am văzut în oglindă că aveam o pată mare de înghețată maro pe obraz”.

3.

„Am dus o fată la karaoke pentru prima întâlnire. Ea a ales să cânte Whitney Houston – I will always love you, și a cântat frumos. Ar fi fost mai bine dacă nu ar fi strigat în întreaga încăpere, înainte de a începe, că îi dedică acest cântec fostului ei iubit”.

4.

„Am sugerat ca la prima întâlnire să mergem să vedem un film de artă. Am ajuns la cinematograf, iar următorul film era ceva numit Shortbus. Nu era informații despre el sau comentarii online. Am cumpărat biletele și ne-am ocupat locurile. S-a dovedit că cel cu care mă întâlneam nu avea engleza ca limbă maternă, așa că ar fi trebuit să citească subtitrările, dar nu erau.

Mi-am cerut scuze, m-a calmat spunând că nu contează atâta timp cât filmul era bun. Filmul a început, iar primul cadru era ceva ce nu puteam descifra. Camera de filmat s-a întors încet, devenind clar că era o parte anatomică a unui bărbat. În acel moment, un bărbat a ieșit din cadă și a început să se masturbeze. S-a dovedit că filmul era despre un nimfoman care avea un iubit mai în vârstă și era plin de scenarii șocante.

Văzând nebunia, am sugerat să plecăm și amândurora ne-a fost incredibil de jenă. Am crezut că avea să fie unul dintre cele mai grave momente din viața mea. Dar asta nu a fost tot. Pe când mergeam spre metrou, mi-a venit rău. Cred că m-a deranjat ceva la stomac, și mi-a venit să spun: Vrei să mai fii prieten cu mine chiar dacă vomit? M-a condus la metrou, tot verde și transpirat. Nu am mai fost la o altă întâlnire. Dar e amuzant acum când îmi aduc aminte”.