Radio Simplu

Ți-o mai amintești pe Margherita de la Clejani înainte de operațiile estetice? Nu semăna deloc cu cea de azi

GALERIE FOTO (2)

Pe când era doar o adolescentă, Margherita avea cu totul și cu totul alt aspect fizic. Dacă acum are buze voluminoase, pomeți proeminenți și părul brunet, în adolescență fiica Clejanilor arată ca orice altă fată de vârsta ei.

Însă, odată ce a crescut, Margherita și-a dorit să le calce pe urme fetelor din showbizul românesc care apelează la doctori plasticieni pentru a-și ”modela” look-ul. Ei bine, zis și făcut! Margherita a trecut cabinetul medicilor esteticieni renumiți din România, dar a mers și peste hotare pentru a-și face cele mai scumpe și inedite intervenții.

Așa se face că acum, la aproape zece ani de la prima intervenție, Margherita de la Clejani nu mai arată deloc așa cum o făcea pe când s-a lansat în showbizul românesc. Tănără a renunțat și la blondul care o consacrase, în favoarea brunetului. Despre schimbarea chipului nici nu mai poate fi vorba, Margherita părând o altă persoană vizavi de fotografiile de atunci.

Unii fani sunt încă nostalgici după look-ul ei de odinioară, comentând că acela o prindea mult mai bine decât cel pe care îl are în prezent. Degeaba, căci Margherita este mulțumită de cum arată și nu ar schimba nimic din evoluția ei fizică. Voi ce spuneți, cum îi stă mai bine? Cum e acum ori cum era la începutul ei artistic?