Radio Simplu

Horia Brenciu, mărturisiri cutremurătoare despre Toma, băiețelul înfiat de el, înainte să se nască! ”Nu-l avortează, îl vrem noi!”

Horia Brenciu este un tată fericit și împlinit, cu atât mai mult cu cât, odată cu apariția lui Toma, băiețelul înfiat de el și de Alice, acum familia sa este completă. Iată ce mărturisiri înduioșătoare a făcut artistul despre fiul lui!

În 2014, Horia Brenciu a surprins plăcut pe toată lumea în momentul în care a ales să înfieze un băiețel, pe Toma (5), cel care îi va duce numele mai departe. Puştiul a crescut şi s-a integrat perfect în marea familie a artistului unde mai există 3 fete, Andreea (28) şi Maria (20), fiicele lui Alice, şi Mina (7 ani și jumătate), fiica pe care Horia şi Alice o au împreună.

Horia Brenciu a dezvăluit destul de târziu faptul că a devenit și tată de băiat, însă a făcut-o prin intermediul unei declarații impresionante de dragoste pentru toți copiii lui.

Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele.

Mama lui Toma a vrut să scape de sarcină…
În ultimele zile ale anului trecut, Horia Brenciu a spus pentru prima oară povestea emoționantă a intrării lui Toma în familia lor, la emisiunea Eugeniei Vodă, Profesioniștii, unde a făcut niște mărturisiri emoționante. Artistul a povestit, de asemenea, și cum a devenit el tată de fete, soția sa, Alice, având deja doi copii.

Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie, a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui… Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze, şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: ‘Nu-l avortează, îl vrem noi!’. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare, a povestit Horia.