Radio Simplu

Dezvăluiri fără precedent despre despre mama Cristinei Țopescu: Locuia în București. Monica Pop schimbă tot

Răsturnare de situaţie în trista poveste a morţii Cristinei Ţopescu. Se pare că mama acesteia locuia de ceva timp. Monica Pop, o apropiată a familiei, a venit cu dezvăluiri în premieră. Cu toate acestea, jurnalista a rămas zile întregi decedată în casă, fără ca nimeni să se intereseze de soara ei, mai puţin vecina care a şi anunţat poliţia deoarece nu mai ştia nimic de ea încă de anul trecut.

Monica Pop vine cu noi dezvăluiri după moartea Cristinei Țopescu, Conform medicului oftalmolog Monica Pop, mama regretatei jurnaliste se mutase de mai multă vreme în București.

Se pare că femeia de 78 de ani luase această decizie tocmai pentru a-i fi aproape fiicei sale, care trecea prin momente dificile. Cu toate acestea, Rodica Țopescu nu s-a îngrijorat când Cristina nu i-a mai dat niciun semn pentru atâta amar de vreme. Potrivit Monicăi Pop, de fiecare dată când se întâmpla ceva rău, fosta prezentatoare TV avea obiceiul de a pune „un scut între ea și lume”, timp de săptămâni, sau chiar luni întregi.

Mama Cristinei locuia în Bucureşti
„Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina.

Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se întâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul.

Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei. Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

De ce a murit de fapt Cristina Ţopescu
Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, fiind găsită fără suflare pe 12 ianuarie 2020, în casa sa, la mai bine de două săptămâni de când trecuse în neființă. Primele informații arătau o moarte naturală, în somn. Medicii legiști au avut o misiune dificilă în stabilirea morții jurnalistei, deoarece trupul neînsuflețit al acesteia era într-o stare avansată de degradare. Specialiștii au efectuat, miercuri, necropsia inimii vedetei de televizune.

Intervenția a durat peste două ore, iar legiștii au studiat organul macroscopic, din punct de vedere anatomic. Potrivit unor surse medicale, citate de Libertatea, examinarea a scos la iveală faptul că între mușchii cordului prezentatoarei TV se instalase un strat de grăsime care ar fi putut duce la anumite anomalii din punct de vedere al activității cardiace.