Radio Simplu

DIVORȚEAZĂ SAU NU OANA ZĂVORANU DE SOȚUL EI?! AVEM DOVADA

Viața Oanei Zăvoranu a fost și rămâne un subiect nu neapărat delicat, însă unul… fierbinte. S-a discutat, în repetate rânduri, despre relația ei sentimentală și despre momente mai puțin plăcute în urma cărora vedea s-ar decide să taie în carne vie. Iar un eventual divorț al Oanei nu poate lipsi din tot acest scenariu la baza căruia zvonurile sunt un punct de reper deloc de neglijat.

La un moment dat, sufletul-pereche al Oanei a fost surprins în timpul unei ”ieșiri” pe care vedeta a considerat-o nevinovată. A încercat să pună punct tuturor speculațiilor referitoare la o eventuală ieșire în decor a soțului, la nivel sentimental, ba chiar a declarat că nu trebuie făcut armăsar din… țânțar. Așa că ”amica” a fost salvată din situația care tindea să devină incendiară, iar soțul s-a trezit… absolvit de vină. ”Ce nebunie? Nu mai are voie Alex să bea o cafea cu o amică de la sală? Pai unde trăim, în padure? Și eu am amici bărbați cu care ies la cafele. Asta înseamnă ce? Că ne înșelăm? Nu terminați odată cu prostiile?”, a declarat Oana Zăvoranu pentru VIVA!.

Acum, cei doi au fost văzuți/admirați într-un cunoscut mall din București, iar relația pare a fi mai strânsă ca niciodată. În pofida tuturor zvonurilor lansate de cârcotași, Oana Zăvoranu și sufletul-pereche merg înainte, iar ”colega de sală” nu reprezintă, iată, o piatră de moară legată la ”piciorul” unei relații care funcționează.

Oana Zăvoranu le transmite cârcotașilor că totul este… OK.
”O seara buna sa aveti Oana si Alex si multe succese impreuna va tin pumnii si apreciez mereu”, ”Sunteti frumosi, un cuplu foarte reusit! Voi realizati ca sunteti facuti unul pentru altul?”, au fost două dintre comentariile postate de fani în dreptul acestei fotografii.