Radio Simplu

Ți-l mai amintești pe actorul Dan Bordeianu? Actorul a renunțat la cariera sa pentru o nouă pasiune

Ți-l mai amintești pe actorul Dan Bordeianu? Vedeta este cunoscută tuturor grație rolurilor sale din telenovelele de succes „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca-n filme”. Ce face însă actorul acum, la aproape 12 ani de când făcea furori pe micile ecrane?

După încheierea filmărilor pentru telenovela „Iubire ca-n filme”, actorul s-a retras departe de lumina reflectoarelor. Dan Bordeianu (43 ani) și-a continuat cu pasiune jocul actoricesc, însă doar pe scena teatrului, notează Unica. În urmă cu aproape patru ani, actorul s-a căsătorit cu Teodora, iar între timp a devenit și tătic de fetiță.

În prezent, Dan Bordeianu pare să aibă o nouă pasiune. Pe pagina sa de Instagram, actorul postează constant imagini cu piesele pe care le creează din lemn. Complet investit în munca sa, acesta dă naștere unor creații la care urmăritorii săi râvnesc.

„A ieșit super fain!👌”, „Vreau și eu ❤❤❤ se pot comanda cumva minunățiile pe care le creați?”, „Wow! Felicitări! Faceți o treabă minunată cu lemnul! Zile pline de frumos!”, „Te urmăresc cu drag ..ador ceea ce faci. Felicitări”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de actor.


 

Dan Bordeianu și Adela Popescu

Formau, într-o vreme, cuplul de aur al postului Acasă TV. Povestea de dragoste dintre Adela Popescu (32) şi Dan Bordeianu (43), născută pe platourile de filmare ale telenovelei „Numai iubirea”, a priit telenovelei difuzate între anii 2004 şi 2005 şi a continuat pe parcursul altor două telenovele româneşti: „Lacrimi de iubire” şi „Iubire ca-n filme”. Din păcate, însă, pentru fanii lor, relaţia a încetat în 2006, când Dan Bordeianu i-a trădat încrederea Adelei, înşelând-o cu o colegă de platou.

Loading...