Radio Simplu

Cum arată fiul lui Mr. Pink? Monica Gabor e ca o mama pentru el

GALERIE FOTO (3)

A plecat din România acum mulți ani și a fost nevoită s-o lase în urmă pe fiica ei, Irina, rezultată din mariajul cu afaceristul Irinel Columbeanu. Însă, în America, unde e cuplată cu Mr. Pink, Monica are în grijă un băiețel, care e – surpriză – fiul iubitului ei dintr-o altă relație.

De existența micuțului Anthony s-a aflat anul trecut, pe când Irina, fiica fostului model roman, se afla într-o vizită în America. Pe atunci, Irina a urcat un video pe contul ei de Instagram, unde îl define ape Anthony drept fratele ei mai mic. În cele din urmă, văzând isteria iscată în mediul online, Monica a confirmat că iubitul ei are un copil dintr-o relație anterioară și că de curând s-a mutat cu ei.

Ea povestea că mama acestuia nu i-a permis, până în acel moment, să petreacă timpul cu ei, situație care s-a schimbat. Așa se face că Monica Gabor joacă rolul mamei pentru fiul iubitului ei. De altfel, vedeta a recunoscut că acesta îi spune „mama”, în ciuda faptului că ea i-ar fi interzis, ca să nu care cumva să se supere mama lui biologică.