Radio Simplu

Pe milionarul excentric Gianluca Vacchi îl știe toată lumea, dar stai s-o vezi pe fiica lui

GALERIE FOTO (4)

S-a făcut cunoscut grație unor video-uri apărute în mediul online în care dansa, la bustul gol, pe un iaht, alături de o tânără cu forme perfecte. În scurt timp, numele de Gianluca Vacchi a devenit cunoscut în întreaga lume, iar bărbatul este acum prezent la toate evenimentele importante cu celebrități. Puțini știu, însă, că Gianluca Vacchi are o fiică.

Deși în toate fotografiile de pe rețelele de socializare Gianluca Vacchi apare alături de zeci de domnișoare, există una printre ele căreia milionarul este ca un tată. Spunem ”ca un tată”, căci aceasta a luat-o sub aripa sa protectoare acum mai mulți ani și-i spune ”fiică”. ”Ginevra este ca o fiică pentru mine, are 14 ani şi este în viaţa mea de când avea 5 ani. E greu de explicat cât de mult o iubesc… tot ce pot spune este că a fost, este şi va fi parte din viaţa mea totdeauna. Urmăriţi-o!”, scria multimilionarul în dreptul unei fotografii în care apare el şi cea pe care o numeşte ”fiică”.

Pe numele ei Ginevra Mavilla, tânăra este pasionată de balet și face, la rândul ei, furori în spatial online. Ginevra postează des fotografii din sala de dans și arată tuturor cât de talentată este. Pesemne, Gianluca este cel care veghează și financiar asupra ei, căci din viața ei nu lipsesc hainele semnate de case de modă, accesoriile de lux ori vacanțele exclusiviste.