Radio Simplu

Pe actrița Penelope Cruz o știe toată lumea, dar stai s-o vezi pe sora ei

GALERIE FOTO (4)

Una a avut curajul de a părăsi Spania pentru a juca teatru în New York, în timp ce alta a rămas pe plaiurile natale. Asta a făcut ca una să ajungă star la Hollywood, în timp ce cealaltă s-a mulțumit cu o carieră pe plan local. Vorbim despre Penelope Cruz (45) și sora ei mai mica, Monica Cruz (42). Cele două seamănă ca două picături de apă și dacă n-am cunoaște-o atât de bine pe Penelope sigur le-am confunda.

Monica este, de asemenea, actriță și-ncă una iubită în Spania. Asemenea surorii ei, Monica Cruz se poate lăuda cu multe premii cinematografice în palmares, chiar dacă nu vorbim tocmai de un Oscar, cum se întâmplă în cazul lui Penelope Cruz. De altfel, grație talentului ei actoricesc, dar și a asemănării cu sora sa, Monica i-a putut lua locul lui Penelope în ”Pirații din Caraibe” atunci când cea din urmă era însărcinată.

La rândul ei, Monica este mamă a unei fetițe, pe nume Antonella Cruz Sanchez. Micuța a venit pe lume pe 14 mai 2013 și este singurul copil al Monicăi. În 2013, la momentul nașterii, Monica a dezvăluit că a apelat la inseminare artificială pentru a putea deveni mamă. Totuși, nu se știe cine e tatăl copilului, dat fiind faptul că actrița nu s-a mai afișat amoros cu niciun partener din 2010, când s-a iubit cu actorul Alex Gonzalez.

Loading...