Radio Simplu

Thalia a aniversat 19 ani de căsnicie. Cum arată soțul vedetei, care a împlinit 70 de ani

GALERIE FOTO (2)

Cântăreața mexicană Thalia și partenerul ei de viață, producătorul american Tommy Mottola, au aniversat 19 ani de mariaj. cei doi și-au făcut declarații emoționante pe rețelele de socializare, informează tribuna.com.mx.

Ziua de 2 decembrie este una cu totul specială pentru binecunoscuta artistă mexicană Thalia și pentru soțul ei, Tommy Mottola. este ziua în care și-au unit destinele. Cei doi au sărvbătorit 19 ani de mariaj, ocazie cu care și-au făcut declarații pline de emoție pe rețelele de socializare, notează tribuna.com.mx.

Tommy Mottola a publicat pe contul său de Instagram o înregistrare video în care apare alături de Tahlia, în ziua nunții. Înregistrarea este însoțită de următorul mesaj: „Aniversare fericită, Thalia. în urmă cu 19 ani, Dumnezeu a adus un înger în viața mea și mi-a schimbat-o pentru totdeauna. În fiecare zi, ea este lumina mea, inspirația mea și cea mai potrivită pentru mine, singura iubire a vieții mele. Sunt atât de fericit și de norocos să am o persoană atât de specială și de frumoasă drept soție”.

La rândul ei, Thalia a transmis și ea iun mesaj pe contul său de Twitter: „19 ani! Și pare că au trecut doar câteva luni de decembrie, nimic mai mult! Amândoi de mână trăim acest vis, cu atâtea speranțe și atât de multă dragoste! astăzi sărbătorim dragostea alături de copiii noștri! la mulți ani, iubitul meu!”.

Thalia, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe și cântărețe din Mexic. În anul 2000, Tommy Mottola, în vârstă de 70 de ani s-a căsătorit cu Thalia. Cuplul are doi copii: Sabrina Sakae, care a venit pe lume în 2007, și Matthew Alejandro, care s-a născut în anul 2011. Tommy Mottola a fost căsătorit de trei ori. În anul 1971, acesta s-a însurat cu Lisa Clark, de care a divorțat în anul 1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Michael și Sarah. În iunie 1993, Tommy Mottola s-a căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind celebra căntăreață Mariah Carey. Cei doi s-au separat în luna mai a anului 1997.