Radio Simplu

Micuților li se spune că barza aduce copiii, dar fetița de 3 ani a lui Mădălin Ionescu știe deja că nu e așa

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de aproape trei ani, care nu ezită să își surprindă părinții zi de zi.

Fosta prezentatoare tv a dezvăluit amânunte interesante din viața familiei sale.

„Petra, fetița mea are doi ani jumătate și știe că tati pune o sămânță în burtica mamei. Într-o seară a venit și ne-a zis: Mitul cu barza nu se mai aplică copiilor din ziua de azi, a povestit amuzată Cristina pentru Unica.ro.

Cristina Șișcanu a acceptat provocarea vieții ei și s-a implicat într-un proiect extrem de important pentru ea. „Nu îmi este ușor, dar Survivor Romania este provocarea extrema pe care nu am putut sa o refuz! In sufletul meu este furtuna… ‘, a scris Cristina pe contul de socializare.

Cristina Sișcanu este una dintre aparițiile cele mai tonice și mai exuberante din showbiz-ul românesc. Este soția lui Mădălin Ionescu și împreună sunt părinți pentru trei copii minunați, doi dintre ei din căsnicia anterioară a cunoscutului om de televiziune.

Ambițioasă, vocală, atașată de valorile familiei, asumată în alegerile expuse public, Cristina Sișcanu va atrage, cu siguranță, atenția publicului la Survivor România’.

„Nimic în viață nu mi s-a dat ușor. Tot ce am obținut a fost prin muncă, luptă, sacrificiu. Am suferit, am învățat, am mers înainte. Nu m-am oprit niciodată, chiar dacă am căzut. Așa am reușit să îmi construiesc un psihic puternic și un echilibru emoțional. Eu sunt !’, a spus Cristina Sișcanu.