Radio Simplu

Cum a reacționat Mihai Bendeac, după ce a văzut un angajat Glovo, livrând mâncare fără ambele mâini –->

Atunci când crezi că le-ai văzut pe toate în viață și nimic nu te mai poate impresiona, există povești care te fac să lăcrimezi. Un angajat Glovo, fără mâini, muncește cât este ziua de lungă pentru a-și câștiga traiul și pentru a avea un viitor mai bun.

Un angajat Glovo fără mâini a reușit să impresioneze o țară întreagă. După ce acesta a fost fotografiat în timpul serviciului, livrând mâncare și muncind din greu, chiar dacă nu are mâini, povestea lui s-a viralizat rapid pe mai multe grupuri.

În mod inevitabil, informația a ajuns la urechile lui Mihai Bendeac, despre care știm cu toții că este un om extrem de sufletist și bun, care nu a răms niciodată indiferent la astfel de cazuri sensibile. Pe contul lui de Facebook, vedeta de la Antena 1 a postat fotografiile cu angajatul Glovo, dar și un mesaj emoționant prin intermediul căruia le-a spus fanilor săi să distribuie povestea, astfel încât să ajungă la sursă.

Mai mult, Mihai Bendeac a îndemnat pe toată lumea să-l felicite pe băiat pentru munca pe care o depune și pentru ambiția pe care o are. „Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici.
Vreau să distribuim asta până ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual să ne anunțe când și cum muncește, ca să comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!” a scris Mihai Bendeac, pe contul său de Facebook.