Radio Simplu

Nu o sa crezi! Raluca Badulescu a avut o meserie obisnuita inainte sa intre in televiziune

Raluca Badulescu, celebra jurata de la „Bravo, ai stil!” a avut o meserie inainte sa intre in lumea mondena si in televiziune. Nu o sa-ti vina sa crezi ce ocupatie avea Raluca Badulescu.

Raluca Badulescu a acordat un interviu revistei Viva, unde a vorbit despre familia Kanal D si despre emisiunea „Bravo, ai stil!”, dar si despre viata ei personala.

„Sunt o persoană mai extrovertită, așa că acest lucru se reflectă și în modul în care mă îmbrac, în ținutele mele mentare. Pentru mine, niciodată prea mult nu e prea mult. Și „prea multul acesta trebuie să fie foarte bine studiat și în concordanță cu imaginea pe care o prezinți și cu felul tău de a fi. Altfel, orice porți poate părea forțat. Spre exemplu, sunt multe trenduri care „bântuie piața, pe care eu nu le voi aborda niciodată pentru că nu mi se potrivesc; și aici dau exemplu trendurile minimaliste, deconstruite (cămăși cu fața în spate) etc. Ceea ce port eu mi se potrivește mănușă. Nu neapărat este un brand personal, este ceea ce îmi place mie să port. Sunt acea colorată cu foarte multe accesorii”, a declarat Raluca Bădulescu.

Ce meserie a avut Raluca Badulescu
„Timp de opt ani am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională. Să știi că eu am absolvit Facultatea de Litere, a fost o provocare pentru mine. Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața. Și pe vremea aceea să știți că mă îmbrăcam tot altfel, deși purtam costume. Toate ținutele aveau două, trei brățări în plus, pantofi mai colorați”, a spus Raluca Bădulescu pentru sursa citată.