Radio Simplu

Tatăl dansează hip hop cu fetița lui

Deși poate încă nu este considerat normal, din ce în ce mai mulți tați stau acasă în concediu postnatal, pentru a-și crește copiii, în timp ce mamele merg la muncă. Acest trend nici nu intra în discuție acum câțiva ani, așa că este un semn de progres în ceea ce privește egalitatea dintre femei și bărbați.

Chiar dacă nu fac acest pas, se spune că un procentaj foarte mare dintre bărbați susțin că faptul că sunt tați reprezintă un factor important al personalității lor. Asta înseamnă că majoritatea bărbaților căsătoriți care au și copii nu se bazează pe locul lor de muncă, pe faptul că aduc banii în casă, pe pasiunile și interesele lor ca să se definească.

Pentru acești bărbați, faptul că sunt tați este cel mai important lucru din viața lor și că sunt genul de tați care se implică activ în viața copiilor și nu se așteaptă ca doar soția lor să se ocupe de tot ce înseamnă viața de părinte.

Acest trend chiar are un impact pozitiv asupra modului în care copiii sunt crescuți, în general. Copiii își văd părinții ca pe cei care îi îngrijesc, ceea ce presupune că aceștia vor crește cu noțiunea că asta face un tată și o mamă.

Părinții sunt exemple pentru copiii lor, iar atunci când părinții își împart responsabilitățile în mod egal, pot da un exemplu pozitiv pentru cei mici care vor crește știind că vor putea deveni orice își propun, fie că este vorba despre un părinte care stă acasă pentru a avea grijă de copii, fie că este vorba despre o carieră într-un anumit domeniu.

Această conexiune este importantă în special în ceea ce privește legătura dintre tată și fiică. Dacă o fetiță are o relație bună și deschisă cu tatăl ei, poate avea un efect mare asupra viitoarelor relații cu partenerul de viață.

În timp ce acest rezultat este un bonus minunat, o relație puternică reprezintă o legătură mai bună a familiei și sentimentul de siguranță și protecție. Tatăl din acest video este determinat, evident, să aibă o relație strânsă cu fiica lui.

Mai mult, se va asigura că amândoi arată foarte cool tot timpul. Mama nu trebuie să se gândească de două ori atunci când vine vorba despre a-și lăsa copilul cu soțul ei atunci când are lucruri de rezolvat – se vor distra de minune și toată experiența va ajunge pe internet unde o vor vedea mii de oameni.

Poate, totuși, că nu s-a gândit la asta. În secunda în care mama a ieșit pe ușă, tatăl o pregătește pe fiica sa pentru un spectacol de zile mari. Îi pune ochelari de soare roz care i se potrivesc perfect și o fundă mare roz pe cap.

El folosește, de asemenea, ochelari de soare și o șapcă și totul este pregătit. Cei doi încep să danseze pe o melodie hip hop, deși fetița are parte de ceva ajutor, trebuie să recunoaștem. Rezultatul este extrem de amuzant, iar fetița este adorabilă.

Nu are nicio reacție atunci când tatăl ei îi mișcă picioarele și mâinile și se bucură de fiecare secundă petrecută cu tatăl ei.