Radio Simplu

Aveau doar 9 ani, dar au refăcut dansul din „Dirty Dancing” pe scena America’s Got Talent

Haideți să uităm de cântăreți, de magicieni și de alte momente de la concursul de talente America’s Got Talent, această pereche de dansatori a făcut pe toată lumea din jurul lor să se îndrăgostească de ei.

Într-unul dintre episoadele emisiunii, atât juriul, publicul, cât și oamenii de acasă au putut să vadă un moment de dans prezentat de Artyon și de Paige, doi copii în vârstă de nouă și de zece ani. Aceștia s-au folosit de mișcările lui Patrick Swayze și Jennifer Grey și au reprodus dansul melodiei „Time of My Life” din filmul Dirty Dancing.

În ciuda faptului că sunt în clasele primare, cei doi au uimid audiența complet și jurații cu mișcările lor și prizele faimoase. Nu doar că au ajuns în runda următoare, dar au primit extrem de multă apreciere de la toți oamenii care i-au urmărit.

Dacă dansul lor nu a fost îndeajuns pentru a te face un fan, perechea a împărtășit o poveste specială care a ajuns la inimile tuturor. După ce s-au cunoscut la un curs de dans în urmă cu un an și jumătate, Artyon și Paige au ajuns cei mai buni prieteni și speră să se căsătorească într-o bună zi.

„Am început deja să ne planificăm nunta. Vrem să aibă loc în Hawaii, într-un castel sau pe malul mării, a spus Paige în fața camerei. Vreau ca inelul meu să fie cu diamant. Vreau o rochie lungă și strălucitoare. Și vreau și pantofi cu toc foarte înalt și cu diamante pe ei.”

În ceea ce privește perspectiva lui Artyon, acesta este puțin îngrijorat despre costul acestor dorințe ale fetei, dar și despre costul dorinței sale: o prezentare de modă cu câini.

„Așa că tocmai de aceea avem nevoie să câștigăm milionul de dolari de la America’s Got Talent”, a adăugat Paige.

După o scurtă deliberare din parte juraților, cei doi au ajuns în următoarea rundă, chiar dacă Simon, cel mai dur membru al juriului, a hotărât ca prima dată să îi refuze.

Înainte ca cei doi să danseze, aceștia spun că au ales această melodie ”The Time of My Life” pentru că exact asta li se întâmplă lor în acest moment – trăiesc cele mai frumoase momente în cadrul concursului.

Versiunea dansului prezentat de aceștia a fost bineînțeles puțin diferită față de cea din film, în special pentru că o dansau doi copii.

Atunci când s-au prezentat la prima audiție, Artyon și Paige au dansat pe ritmurile melodiei Barbie Girl, a trupei Aqua, ceea ce l-a făcut pe Simon să le refuze prestația, deși ceilalți jurați nu au fost de acord și i-au trimis în runda următoare.

Aceștia au primit foarte multe vizualizări pe rețelele de socializare. Oamenii sunt încântați să vadă cum acești copii reușesc să prezinte piruete și prize atât de complicate, mai ales că sunt atât de mici. Artyon are grijă de partenera lui și nu o pune niciodată în pericol.

Atunci când vedem copii atât de talentați, inimile nostre se topesc de bucurie. Nu există nimic mai frumos decât micuți care își exercită pasiunea pe astfel de scene.