Radio Simplu

Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva şi-au botezat băiatul în secret. Imagini de la petrecerea micuţului Alexandru

GALERIE FOTO (2)

Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva au optat pentru discreţie maximă în privinţa botezului fiului lor. Era de aşteptat să aibă loc în această toamnă, dat fiind faptul că micuţul Alexandru a venit pe lume la începutul lunii mai, însă artiştii nu au făcut publică data petrecerii.

Pe 22 septembrie, Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva şi-au botezat băieţelul, într-un cadru extrem de restrâns, doar în compania familiilor şi al prietenilor foarte apropiaţi.

Petrecerea a avut loc într-un restaurant cu pretenţii din nordul Capitalei, iar Lavinia a ales o ţinută roz pentru acest eveniment important. După botez, cântăreaţa a publicat pe contul său de Instagram un mesaj extrem de emoţionant dedicat fiului său, alături de o fotografie cu mâna ei care o ţine pe cea a micuţului Alexandru.

Imediat după botez, Lavinia şi Ştefan au plecat într-o vacanţă la mare, la soare şi, în urma fotografiilor postate, fanii de pe reţelele de socializare au intuit că este vorba despre Dubai.

„Astăzi cineva m-a întrebat ce s-a schimbat în viața mea de când am devenit mamă. Am răspuns: TOTUL. Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită, o dorința imensă de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pământ, am simțit cu adevărat pentru prima data un sentiment de fericire care nu se compara cu niciun altul de până acum. O bucurie fără margini, care mă face să mă simt o femeie împlinita, puternică și demnă! Am înteles acum toată grija pe care părinții mei mi-au purtat-o de când m-am născut si mi-o vor purta mereu, indiferent de vârsta pe care o voi avea! Am inteles acum ce contează cu adevărat în viață’, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Cadou special de la Lavinia pentru fiul ei
Lavinia a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu aproape şase luni, iar de atunci viața i s-a schimbat radical. Bruneta i-a dăruit un prim cadou, foarte special, micuţului Alexandru: o brățară roșie, cu un pandantiv cheia Sol, semn că bruneta își dorește ca fiul ei să calce pe urmele părinţilor săi.

Ştefan Bănică a botezat-o pe Violeta acasă
În 2008, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au ales să o boteze acasă pe fiica lor, Violeta, pentru a fi departe de ochii curioşilor. Preotul a venit acasă şi a oficial slujba de botez, la fel şi cei foarte puţini invitaţi. Totul s-a desfăşurat în discreţie maximă, în ciuda armatei de ziarişti aflaţi în faţa porţii lor, la momentul acela.