Radio Simplu

Ce mașină conduce soția lui Mirel Rădoi. El e regele naționalei de tineret, ea, regina șoselelor din România

GALERIE FOTO (2)

Mirel Rădoi scrie istorie cu naționala de tineret, iar soția face senzație prin oraș cu un bolid de lux. Antrenorul are 38 de ani și se poate mândri întâi de toate cu o familie superbă, mai apoi cu o carieră de invidiat. Cum își răsfață Rădoi soția și ce mașină a ales pentru ea?

Soția lui Mirel Rădoi face senzație în oraș cu un bolid de lux
Finul lui Gigi Becali se poate lăuda cu o viață care pare aproape de perfecțiune. Acesta are o familie de senzație, iar cariera sa se află pe cele mai înalte culmi. După muncă…și răsplată! Se pare că antrenorul o răsfață cât poate de mult pe cea care i-a dăruit cel mai de preț dar, moștenitorii săi. Viviana se plimbă în voie cu o bijuterie de mașină după care toată lumea întoarce capul.

Aceasta a renunțat de curând la limuzina Mercedes pe care o conducea și a trecut la un Bentley Bentayga pe care a plătit cel puțin 300.000 de euro. Ce doi se iubesc de o bună bucată de vreme, iar în 2001 totul a devenit oficial. Antrenorului i s-a impus, de către arabii care patronau echipa în perioada aceea, să vină în țara lor numai cu acte legale.

Mașina de lux pe care o conduce Viviana, soția lui Mirel Rădoi

 


Căsătorie în secret!
“ În 2009, Radoi a fost învoit din cantonament pentru a spune “Da” la starea civilă. Băieții aveau un meci amical cu Croașia li lipsa lui Mirel a surprins un pic, întrucat, el era foarte serios la antremente, iar Piți, care era antrenor atunci, era cunoscut ca un adept al disciplinei. La ăntoarcere, jucătorul nu a suflat o vorba, însă imediat s-a aflat că el a fost pus să se însoare de urgență de către arabii de la Al Hilal, care i-au zis că îl primesc la echipa, numai dacă este căsătorit cu acte”
Surse din interiorul Naționale