Radio Simplu

Cine este femeia care ar fi putut să-l facă tată pe Mihai Constantinescu. A rămas însărcinată, însă nu a păstrat copilul

GALERIE FOTO (2)

Mihai Constantinescu ar fi putut să fie chiar și bunic la ora aceasta, dar, din păcate, soarta i-a dictat altfel lucrurile. Cunoscutul artist a fost pe cale să devină tată încă din tinerețe, dar partenera sa de atunci nu a păstrat copilul. Cine este femeia care i-ar fi putut dărui un copil care ar fi avut azi vârsta de 42 de ani?

Mihai Constantinescu ar fi putut avea un copil!
Iubitul artist a avut o relație cu o fată de liceu care a rămas însărcinată de la o vârstă fragedă, motiv pentru care a renunțat la moștenitorul cântărețului. Solistul a iubit dintotdeauna copiii, dar nu a avut niciodată unul. Acesta și-a dorit un moștenitor și chiar a fost aproape de a avea unul. Mihai avea doar 30 de ani când iubita lui de atunci, o liceană frumoasă, a rămas însărcinată. După ce l-a anunțat că acesta va deveni tătic, tânăra a luat decizia de a renunța la copil pe motiv că sarcina i-ar întrerupe planurile, pentru că aceasta urma ca în curând să urmeze cursurile unei facultăți. Dacă ar fi păstrat copilul, acesta ar fi fost singurul moștenitor al artistului și ar fi avut acum vârsta de 42 de ani.

”N-a fost să fie să am un copil. Atunci când mi-am dorit, nu s-a mai putut. Am fost în tinerețe cu o fată splendidă și a rămas însărcinată. Ea a luat hotărârea să nu se mai întâmple absolut nimic. Așa că a făcut avort. Eram tânăr, aveam în jur de 30 de ani și ea era în clasa a XII-a. Mi-ar fi plăcut ca ea să fi lăsat copilul”
Mihai Constantinescu

Ea este femeia care i-ar fi putut dărui lui Mihai Constantinescu singurul moștenitor
„Am venit singuri, plecăm singuri”
Mihai s-a despărțit în cele din urmă de singura care i-ar fi putut oferi un copil, mai apoi a găsit-o pe Mihaela Constantinescu. Sora cântărețului a povestit în urmă cu mult timp că și-ar fi dorit să aibă o fetiță cu Mihaela, dar visul nu s-a împlinit.

După ce a divorțat de aceasta, s-a îndrăgostit de Simona Secrier, mai tânără decât el cu 26 de ani. Din păcate pentru solist, nici aceasta nu a putut să-i ofere un moștenitor. ”Îmi pare foarte rău, am venit singuri, plecăm singuri, se alege praful de tot”, a povestit sora lui Mihai Constantinescu.