Radio Simplu

Andra i-a făcut fetiței ei și a lui Cătălin Măruță pagină de Instagram. Ce postează Eva Măruță

Soții Măruță se ocupă temeinic și de rețelele de socializare ale micuților lor. Dat fiind faptul că cei doi au deja de mulți ani de îngrijit o imagine, Eva și David, chiar dacă sunt foarte mici, au parte de o echipă valoroasă care să se ocupe de asta încă de pe acum. Ce postează pe instragam?

Eva Măruță, prințesă pe Instagram. Ce postează aceasta?
Eva Măruță este o adevărată încântare pentru fanii Andrei. Micuța este foarte fotogenică, naturală și energică în toate filmările în care apare singură sau alături de părinții săi. Nici nu ar fi de mirare, dat fiind faptul că aceasta a crescut într-o casă cu un artist și un prezentator de televiziune, care trebuie să aibă la purtător calitățile de mai sus. Deseori filmările pe care le postează soții Măruță în mediul online cu cei doi copii sunt declarate de fani ca fiind unele foarte dulci.

Micuții sunt surprinși în timp ce se îmbrățișează, se joacă sau pur și simplu dialoghează în stilul lor caracteristic, extrem de comic. Familia, cea care se ocupă exclusiv de instagram-ul Evei, pentru că ea este mult prea micuță, alege să arate internauților orice moment deosebit pe care ea sigur îl va aprecia peste ani. Majoritatea fotografiilor de pe rețeaua de socializare a sa sunt cu prieteni și familie.

Andra, scrisoare pentru fiica ei
„Ești plină de viață, iubitoare, atât de fericită, dar și puternică și hotărâtă să transformi lumea într-un loc minunat de joacă, încât mă uimești în fiecare zi. Trece repede timpul și parcă îmi doresc să rămâi mereu mică, fragilă, să te cuibărești în brațele mele și să alergi după David. Râsul și chicotelile tale sunt cel mai frumos cântec pentru inima mea! Până la anul, când sper să îți scriu din nou, draga Eva Ioana Maria, îți ăarut ochii cei dragi și te îmbrățișez cum doar o mama poate s-o facă”
Andra Măruță