Radio Simplu

SOȚIA LUI PEPE A RĂMAS CU SÂNII PE AFARĂ ASEARĂ, LA O NUNTĂ DIN BUCUREȘTI

Pepe și Raluca au fost nași de cununie, aseară, iar fericiții fini sunt nepotul cântărețului – Babani – și soția sa, Deea. Bineînțeles, un astfel de eveniment se traduce prin distracție la superlativ, iar nașii, finii și toți invitații s-au bucurat, fără rețineri, de fiecare moment.

Rochia Ralucăi a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât decolteul a fost unul cu adevărat impresionant. Sânii soției lui Pepe ”au dat pe afară”, cum se spune, cu foarte mare greutate fiind… reținuți la locul lor. Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Capitală, iar Pepe, pe contul său de socializare, a postat o fotografie în care apare alături de soția sa și de miri. „Casa de piatră, copiii mei!!! Vă iubim!!!”, le-a transmis Pepe fericiților miri.

La eveniment a fost prezentă și Oana Roman, iar vedeta postat un mesaj sugestiv în mediul online. „Azi un eveniment important al unor oameni pe care îi iubim mult ! Deea si Babani, Casa de Piatră!”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Raluca și Pepe, căsătoriți de șase ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria.  Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat și religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat.

Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon „Raluca Scufiţa Roşie” şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon. Cred că şi acum o am… Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e „Soţia”. M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon.

Când am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua. Si i-am zis „Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare”, a povestit Pepe, potrivit viva.ro.