Radio Simplu

Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood. Era îndrăgostită de el de la vârsta de 4 ani, iar la 28 de ani i-a devenit soție

Povestea de iubire dintre Hilaria (33 de ani) și Alec Baldwin (59 de ani) poate să bată scenariul și celui mai siropos film de la Hollywood.  Ea a dezvăluit că este îndrăgostită de soțul ei, Alec, de când avea doar patru ani și el 30 de ani, când l-a văzut într-un film, și nu se gândea niciodată că va deveni chiar soția lui.

Soția celebrului actor a făcut aceste dezvăluiri pe covorul roșu, la un eveniment recent, ce a avut loc la New York.  „De fapt, am văzut acest film grozav când eram mică și juca acest actor fermecător în el. Se numea Working Girl’, a declarat Hilaria pentru revista People, iar imediat a venit și  reacția lui Alec (59 de ani). „Hei, eu am jucat în acel film’, a strigat acesta.

„Soția mea m-a văzut în film când avea patru ani’, a continuat el, în timp ce Hilaria l-a completat. „Dar mama mea obișnuia să deruleze scenele în care apărea el, pentru că nu erau potrivite pentru vârsta mea’, a spus aceasta.  În celebrul film din 1988, Alec este prins de iubita lui Tess, interpretată de Melanie Griffith, în pat cu o altă femeie.

Vedeta TV a dezvăluit în 2012 că a dat peste Alec într-un restaurant și nu a mai putut să-și ia ochii de el, îndrăgostindu-se pe loc de actor. „Tocmai  spuneam în fața prietenelor mele: Universule, sunt pregătită să cunosc pe cineva și să mă îndrăgostesc, iar una dintre fete m-a lovit și mi-a zis „Taci, Alec Baldwin se uită la tine!’ , a povestit tânăra, precizând că își amintea doar că l-a văzut în filmul „Working Girl’, unde a cucerit-o.

„Am spus de la început că nu voi citi nimic despre el online și nu mă voi uita la filme cu el în primele cinci luni. Acest lucru ne-a oferit o adevărată șansă să fim împreună și cred că acesta este și motivul pentru care suntem căsătoriți astăzi’, a declarat Hilaria, referindu-se la faptul că dacă ar fi citit în presă despre toate aventurile lui, de la începutul relației lor, probabil astăzi nu ar mai fi fost împreună.

Hilaria, care este instructoare de yoga, și Alec s-au căsătorit în iunie 2012 catedrala St. Patrick din New York, iar cei doi formează un cuplu foarte solid, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Alec este foarte mândru de soția lui și nu ratează nici un eveniment la care se poate afișa la brațul ei, cei doi părând mereu extrem de îndrăgostiți.

Ei au împreună trei copii, o fetiță, pe nume Carmen (3 ani) și doi băieți, Rafael (un an și 10 luni) și Leonardo (7 luni).

Acesta este al doilea mariaj al lui Alec Baldwin, care a fost căsătorit cu Kim Basinger între anii 1993 şi 2002.