Radio Simplu

Cum arată Patrick, fiul Mihaelei Borcea, după operația de micșorare a stomacului

GALERIE FOTO (6)

Mihaela Borcea și-a susținut fiul pentru a-și face operație de micșorare a stomacului. Patrick Borcea a avut dintotdeauna probleme cu greutatea, însă nu era adeptul dietelor și nici antrenamentele la sala de sport nu-i erau aliați în această luptă.

Patrick Borcea cântărea 100 de kilograme și la inițiativa mamei sale, Mihaela Borcea, aceasta a acceptat să-și taie stomacul. Cu toate că în perioada în care tatăl său, Cristi Borcea, a fost închis prima oară, adolescentul a reușit să slăbească câteva kilograme, ulterior le-a pus la loc.

Patrick Borcea, la doar 20 de ani, și-a micșorat stomacul și a reușit în timp record să slăbească 40 de kilograme. De atunci au trecut aproximativ doi ani de zile și tânărul are o siluetă zveltă, ba mai mult, pierderea kilogramelor în plus i-a schimbat fizionomia și i-a evidențiat trăsăturile frumoase, transformându-l într-un adevărat cuceritor.

Patrick Borcea, în prezent, se antrenează la în ringul de box și astfel reușește să-și mențină tonusul. Operația a costat la momentul respectiv 10.000 euro și a fost un cadou din partea mamei sale, Mihaela Borcea.