Radio Simplu

Adriana Rusu, care cânta acum 12 ani cu Tataee de la BUG Mafia, a dat-o pe pop și folclor

GALERIE FOTO (3)

Devenită cunoscută în urma colaborării cu Tataee de la BUG Mafia, cu care a cântat piesa „Noi doi”, Adriana Rusu s-a reinventat și acum se prezintă pe scenă ca interpretă de pop, muzică ușoară, jazz, ba chiar și folclor.

Libertatea: Au trecut 12 ani de când ai colaborat cu Tataee de la BUG Mafia. Pe lângă schimbările evidente de look, prin ce transformări ai mai trecut?

Adriana Rusu: A fost o perioadă frumoasă în care am avut timp să mă întorc la sine, la Adriana-omul. M-am recunoscut, m-am îmbrățisat, m-am reconectat și am prins rădăcini din nou.

– În ce relație ai rămas cu Tataee?

– Suntem în relații foarte bune. Chiar recent am avut plăcerea să ne reîntâlnim și să stăm la povești. Cu el am pus prima cărămidă în domeniul artistic și sunt mândră de acest lucru. Îi sunt recunoscătoare.

– Ai reedita colaborarea sau stilul tău e diferit acum față de ce promovează BUG Mafia?

– Din punctul meu de vedere, ești un artist complet abia atunci când poți aborda diferite stiluri de muzică. În toți acești ani, am fost implicată în diverse proiecte pop, folclor, muzică ușoară, până la jazz. Muzica mă împlinește, așa că sunt deschisă oricărei colaborări.

Are în plan să se facă și cofetăreasă

– Umbla vorba, la un moment dat, că ai vrea să-ți deschizi o cofetărie…

– Da, pe lângă muzică, o altă pasiune este gătitul. O fac din pasiune, gătesc pentru mine, familie și prieteni. În legătură cu planul de business, deja îl am schițat, însă îl voi pune în aplicare probabil după ce mă voi așeza la casa mea. Accentul este acum pe muzică.