Radio Simplu

ANDREEA ANTONESCU, ÎNTRE DIVORȚ ȘI NUNTĂ: “NU S-AU ALINIAT PLANETELE…”

GALERIE FOTO (2)

Chiar dacă, oficial, este căsătorită, jumătatea trupei Andre a fost lovită de săgeata lui Cupidon. De câteva săptămâni, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache formează cel mai nou cuplu de pe scena mondenă de la noi din țară. Aflată între divorț și nuntă, sexoasa artistă a vorbit deschis despre momentul când va ”scăpa” de soț, dar și despre cum a fost primită de părinții iubitului ei.

Andreea Antonescu zâmbeşte din nou! Artista şi-a găsit liniştea în braţele lui Ştefan Manolache, însă nu şi-a încheiat socotelile cu fostul ei soţ. În acte, jumătatea trupei Andre figurează încă drept o femeie căsătorită.

Aflată într-o situație atipică, între divorț și nuntă, jumătatea șatenă a trupei Andre a vorbit deschis, în exclusivitate, pentru cancan. Sexoasa artistă ne-a spus când va “scăpa” de soț, dar și cum au primit-o noii ”socri”.

”Oficial sunt într-o relație și îmi este foarte bine. Motivul pentru care oficial sunt și căsătorită este lipsa timpului. Traian nu a apucat să ajungă în țară pentru o perioadă mai îndelungată astfel încât să putem să finalizăm această parte birocratică. Nu se pune problema ca Traian să nu își dorească acest divorț, doar că el are afacerile lui acolo și nu s-au aliniat planetele”ne-a explicat Andreea Antonescu. 

Intrebată de reporteri dacă tatăl copilului ei, Traian Spak, și-a refăcut și el viața sentimentală, artista ne-a mărturisit: ”Nu am curiozități de genul acesta. Mă gândesc că dacă era vorba de ceva important cred că îmi spunea”.

”Nu sunt adepta nunților” 

”Nu o să fac nuntă niciodată pentru că n-am făcut și nici nu sunt adepta nunților. Nu îmi plac nunțile. Îmi place să particip, dar nu mi-ar plăcea să fiu mireasă. Eu zic nu, dar cred că e o chestie ce e constantă în viața mea. N-am fost o persoană care să viseze la rochii de mireasă ”a mai declarat Andreea Antonescu.

Cum au primit-o noii ”socri”

La scurt timp după ce și-au asumat relația, cel supranumit ”Prințișorul taxiurilor” a luat o decizie uimitoare. Tânărul și-a prezentat noua cucerire familiei. Artista, care, oficial, încă este căsătorită, a stat la aceeași masă cu părinții lui Ştefan Manolache.

”M-am întâlnit cu părinții iubitului meu. Am avut o întâlnire normală și foarte civilizată. M-au primit cu brațele deschise. Oarecum, suntem pe aceeași lungime de undă”ne-a mai spus artista.

Cea mai bine plătită vedetă Playboy

Cel mai controversat episod al vieții Andreei Antonescu a fost acela când a fost convinsă să pozeze goală în revista Playboy. Sunt asumată! Îmi asum până și acel episod. Negocierile au început cu tata. Îmi amintesc că se bătuse palma pentru o anumită sumă de bani cu care nu eram de acord, dar condiția fusese să nu apar complet în costumul Evei, doar în partea care era cel mai cerută de public, bineînțeles, nu ochii… dar, nu a fost să fie atunci.

Practic, pozatul meu în Playboy a fost o întâmplare. Pe vremea aceea eram prietenă foarte bună cu Capatos, care se mutase la revista Playboy. Și mi-a zis hai mă Antoneasco, dă și tu o sumă, oricât ar fi, să mă duc să le spun. Și am zis OK, dacă cea mai bine plătită a fost Loredana, care e Loredana… am zis ce ar fi să cer eu o sumă mai mare, ca să fiu sigură că nu pozez. Atât eu, cât și fostul meu prieten. N-am negociat absolut nimic, noi am aruncat suma asta de bani”, a mărturisit vedeta, în umă cu ceva timp