Radio Simplu

A slăbit peste 15 kilograme și nu se oprește aici! Anamaria Prodan a dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi

GALERIE FOTO (7)

Anamaria Prodan nu a avut întotdeauna o siluetă de invidiat, ba chiar din contră, când a devenit cunoscută avea forme destul de voluptoase. În ultimii ani, însă, soția lui Laurențiu Reghecampf a început să ia măsuri serioase în privința stilului său de viață, mai ales când vine vorba despre alimentație.

Fiind nemulțumită de felul în care arăta, Anamaria Prodan a început să țină tot felul de diete, însă a descoperit în final un regim alimentar care a funcționat foarte bine pentru corpul ei. De aproximativ șase luni, vedeta ține o dieta, care deși aparent destul de strictă, a ajutat-o să slăbească radical, mai mult de 15 kilograme.

Anamaria Prodan susține că are aproape 50 de kilograme, și continuă să piardă în greutate în mod sănătos. Aseară, ea participat la un eveniment unde a apărut cu siluetă cum multe fete de 20 de ani și-ar dori să aibă. Anamaria Prodan a venit îmbrăcată într-o rochie neagră, simplă, care i-a pus în evidență talia subțire.

Care este dieta secretă care a ajutat-o pe Anamaria Prodan să slăbească spectaculos
Are 43 de ani și a trecut prin trei sarcini, dar aceste detalii nu constituie impedimente pentru faptul că ea are doar 50 de kilograme. Mai nou, vedeta primește destul de des complimente.

„Mi s-a spus că arăt de 25 de ani’, a dezvăluit Anamaria Prodan, recent pentru libertatea.ro.

Ea mărturisit ce a mâncat în ultima perioadă, pentru a slăbi peste 15 kilograme.

„Supă de legume şi fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider’, a declarat Anamaria Prodan, pentru o emisiune TV.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Anamaria Prodan, deschide galeria foto de mai sus! Vei vedea o diferență semnificativă între pozele recente și cele de acum mai mulți ani.