Radio Simplu

SCANDAL DE PROPORȚII ÎN CASA PUTEREA DRAGOSTEI. DOUĂ CONCURENTE SAR LA BĂTAIE. ANDREEA MANTEA LE DĂ AFARĂ DIN CASĂ: „NU ACCEPTĂM VIOLENȚA! VA TREBUI SĂ NE LUĂM LA REVEDERE DE LA CINEVA”

GALERIE FOTO (2)

În episodul de mâine de la Puterea Dragostei Deea și Mariana se iau la ceartă. Bruneta sare la bătaie! Cele două concurente sunt date afară de Andreea Mantea. Mai mult decât atât, prezentatoarea tv oferă și un cartonaș galben.

Andreea Mantea: Lipsesc foarte multe persoane astăzi: Jador, Bogdan Mocanu și Andra! De ce? Oare din gelozie?

Andreea Pirui: Dedicații Roxana și Simina pe scenă!
Ella: A zis că Bogdan a zis Simina, iar Jador a zis Roxana. De aici a pornit totul! Și au apărut, cică, ceva poze cu pupături, sărutări, nu știu ce…
Andreea Mantea: Dragi telespectatori, chiar dacă suntem puțini, să știți că o să iasă o gală incendiară pentru că multe secrete vor ieși la iveală astăzi!

În ultima săptămână concurenții au avut parte de multă tensiune în timpul filmărilor, iar stresul acumulat și-a spus cuvântul. Deea și Mariana s-au luat la ceartă în timpul filmărilor, iar frumoasa brunetă nu a mai ținut cont de camerele de filmat și a luat-o la bătaie pe colega sa, Mariana.


Mariana: Terminați cu răutatea asta! A întrebat-o pe ea! Termină! Ce ai cu mine, ca tu s-o îmbârligi?! Fata a zis că nu i-a făcut nimic!
Deea: Dacă mai urli o dată… te iau și te pun acolo, pe bec!
Mariana: Nu cred! Ți-am zis la urechi! Data viitoare știi ce o să fac?!
Deea: Tu!
Mariana: O să iau lama și o să zic: dă să te ajut!
Andreea Mantea: Deea! Afară! ACUM! Mariana, ești chemată afară!

Una dintre suprizele serii este chiar artistul Culiță Sterp. Acesta a fost protagonistul unor discuții și intră în direct prin videocall pentru a lămuri neînțelegerile care s-au creat.

Andreea Mantea: Noaptea petrecută la Larisa acasă, împreună și cu Ella.
Culiță Sterp: Ca să înțelegeți: nicio relație intimă nu s-a consumat între mine și Larisa sau între mine și Ella.
Bianca: Eu cred că a testat-o, Andreea!