Radio Simplu

Reacția Oanei Zăvoranu, după ce soțul ei a fost prins în tandrețuri cu altă femeie

Alex Ashraf a fost suprins în tandrețuri cu o altă femeie și, total neașteptat, Oana Zăvoranu a reacționat foarte bine. Bruneta nu crede o clipă că soțul o înșală și ne-a declarat că este perfect normal ca fiecare să iasă la cafea și cu alți oameni, fără ca acest lucru să le pună căsnicia în pericol.

„Ce nebunie? Nu mai are voie Alex să bea o cafea cu o amică de la sală? Pai unde trăim, în padure? Și eu am amici bărbați cu care ies la cafele. Asta înseamnă ce? Că ne înșelăm? Nu terminați odată cu prostiile?’, a declarat Oana Zăvoranu pentru VIVA!.

Alex Ashraf a făcut multe eforturi pentru a o cuceri pe Oana Zăvoranu și într-un final a reușit, iar acum bruneta spune că este bărbatul vieții ei.

Alex Ashraf a fost surprins de Paparazzii în timp ce era cu o altă femeie, la o benzinărie din Capitală, potrivit Cancan. Se pare că cei doi sunt foarte apropiați, iar femeia care îl însoțește pe soțul Oanei Zăvoranu îi este și parteneră în sala de fitness.

Cei doi au stat minute în șir de vorbă, timp în care femeia și-a pus picioarele pe scaunul palestinianului, moment în care acesta a început să o atingă pe picioare, gest care a încântat-o pe sexy bruneta. După ce au stat la șuetă în benzinărie, cei doi au plecat la sală, iar după antrenament au ieșit împreună din sala de fitness, însă fiecare a plecat cu mașina lui.

După ce au terminat antrenamentul, soțul Oanei Zăvoranu și focoasa brunetă s-au dus la o altă adresă din zona Băneasa, unde au vorbit ore în șir. Până acum, Oana Zăvoranu nu a făcut nicio declarație despre acest subiect.

La scurt timp după ce au apărut în presă imaginile cu Alex Ashraf și bruneta sexy, Oana Zăvoranu a postat un mesaj pe rețelele de socializare. ‘Din când în când o pereche de ochelari te ascunde de priviri nedorite. Im fucking AWESOME 😎😎😎 Tu de ce porți ochelari de soare când nu e soare?’, a scris vedeta.