Radio Simplu

RĂZBUNARE DIN PARTEA UNUI FOST IUBIT?! IMAGINI DIN INTIMITATEA ALEXANDREI STAN, FĂCUTE PUBLICE

GALERIE FOTO (9)

Fiecare apariție a Alexandrei Stan este ”hot”, iar fotografiile pe care le postează pe paginile de socializare primes nenumărate aprecieri. Totuși, există și cazuri când, în mediul online, apar imagini… din intimitatea vedetei, ceea ce ridică, firește, numeroase semne de întrebare.

Fanii se întreabă, și pe bună dreptate, cine postează astfel de imagini, unii presupunând chiar că este vorba despre un fost iubit. Iar acesta, poate din gelozie, ”urcă” fotografiile, oferind internauților surprize pe care Alexandra Stan nu li le-a dorit. Așa s-a întâmplat și acum, o fotografie în care Alexandra Stan apare ”la bustul gol” făcând deliciul fanilor.

În vârstă de 30 de ani, Alexandra Stan este o femeie singură și dornică să se dedice carierei mai mult. Provocată să vorbească despre fostul iubit, cântăreața a mărturisit că a rămas în relații foarte bune cu Bogdan Stăruială, pe care îl știe dinainte de a-și sărbători majoratul. Deși nu mai formează un cuplu, ei își povestesc multe dintre planurile pe care le au. Motivul separării lor este reprezentat de rutina care a ucis ușor, ușor, în fiecare zi, dragostea pe care o simțeau unul pentru celălalt.

“Am plecat cu Bogdan atunci, dar noi între timp ne-am despărţit şi nu mai avea sens să stăm acolo despărţiţi. A venit şi el cu mine în ţară, dar acum s-a mutat în Portugalia, dar cred că o să se mute în LA., suntem foarte buni prieteni. Ne ştim de 16-17 ani, nu ai cum să nu menţii prietenia. E ca şi cum e familia mea, adică cineva cu care te ştii de atâta timp, chiar dacă am încercat o relaţie şi timp de patru ani a fost totul ok. Relaţia ajunsese într-un punct în care stăteam, lucram tot timpul împreună. Petreceam tot timpul împreună. Dădeam mail-uril împreună. Când faci toate chestiile cu un om, intervine rutina, iar după aia simţi nevoia să faci şi altceva”, a dezvăluit Alexandra Stan în cadrul unui interviu oferit la matinalul de la Antena Stars.

”Sunt single!”
Alexandra Stan a acceptat să fie protagonista unui pictorial din care reiese că privește optimistă spre viitorul apropiat și, ceea ce este foarte important, reușește să se mențină într-o formă de zile mari. În ceea ce privește viața sentimentală, vedeta a mărturisit că nu mai este împreună cu Bogdan de mai multe luni și că este ”single”.

„Nu mai am iubit, sunt single, dar sunt în relații foarte bune cu Bogdan. Ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni. Împărțim custodia lui Hercules, pisoiul nostru. Deci suntem părinți, trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună. Nu mai suntem împreună de multe luni, dar nu am făcut publică despărțirea. A fost o perioadă mai grea, o lună sau două, după care m-am luat cu munca”, a declarat Alexandra Stan la „Vorbește lumea”, conform Viva!.