Radio Simplu

Maria Constantin, veste neaşteptată pentru admiratorii ei! Toată lumea a felicitat-o

Are 32 de ani şi pare că îşi doreşte din ce în ce mai mult de la viaţă! Maria Constantin, trecută deja prin două căsnicii eşuate, nu se lasă doborâtă şi, în urmă cu câteva ore, le-a dat admiratorilor ei o veste neaşteptată.

Maria Constantin, studentă la Universitatea Națională de Muzică București, îşi ia rolul foarte în serios. Pe lângă cursurile ei, vedeta a devenit acum şi profesoară. Astfel, Maria Constantin predă canto clasic unor elevi de la un colegiu cunoscut din Bucureşti.

„Sa predăm …zic!”, a scris Maria Constantin în dreptul unei imagini cu ea la pian, cel mai probabil în faţa elevilor. Artista este cu zâmbetul pe buze, fericită că a reuşit să facă şi acest pas important în cariera ei.

„Aşa da! / Succes, draga mea/ Baftă! / Harul pedagogic să-ţi fie alături / Da, da, daa”, au reacţionat prietenii Mariei Constantin.

Pe lângă succesul în carieră, Maria Constantin este şi răsfăţată de iubitul ei, Dacian Varga. Cunoscuta blondină parcă radiază de fericire de când formează un cuplu cu jucătorul de fotbal. Au fost în vacanţe împreună şi profită mereu de timpul petrecut împreună, deşi sunt foarte rezervaţi în ceea ce priveşte declaraţiile despre iubirea lor.