Radio Simplu

CUM A REACȚIONAT CULIȚĂ STERP CÂND A PRIMIT 1 LEU PENTRU O DEDICAȚIE DE LA O DOMNIȘOARĂ

Culiță Sterp nu duce lipsă de oferte, fiind un artist apreciat. Botezuri, nunți, diferite evenimente îl umplu de bani pe artistul care, chiar de ziua lui, a făcut și marele anunț: este, din nou, alături de Carmen de la Sălciua! Așa că, pentru cântăreț, viața chiar e în roz! Doar că la ultima lui reprezentație a avut parte de un moment bizar: a primit 1 leu pentru o dedicație! S-a întâmplat de curând, la Londra.

Restaurant Clasic, Londra. 20 octombrie 2019. Recital Culiță Sterp. Artistul a și anunțat evenimentul pe pagina de socializare, apoi a făcut un adevărat show muzical, pentru românii prinși în ”hora” petrecerii. Implicit, au curs și banii din dedicații. Una după alta, bancnotele… 50 de lire, 100 de lire, iar la un moment dat s-a aruncat chiar una de 500. Culiță s-a prezentat impecabil, a fost în ton cu oamenii veniți acolo pentru o mare gură de distracție

”Atât meriți, asta e valoarea ta!”
Dar a venit momentul care l-a lăsat pe vestitul cântăreț mască: o tânără s-a strecurat lângă el și i-a întins un leu. Sursele CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA spun că, după ce i-a dat bancnota, domnișoara i-a șoptit: ”Atât meriți, asta e valoarea ta!” Sigur, a fost o glumă ”umilința” la care domnișoara l-a supus pe Culiță, din moment ce râdea cu gura până la urechi. Cu atât mai mult cu cât chiar pe interpret l-a pufnit râsul. Leul a fost, totuși, refuzat.

După momentul ”umoristic”, petrecerea a continuat în aceeași linie, de voie bună. Culiță le-a cântat românilor de acolo pentru inima lor, iar „darul” a fost, de fiecare dată, pe măsură. Astfel, artistul a îmbinat perfect utilul cu plăcutul.

Culiță Sterp, mesaj de ziua lui
Culiță Sterp a împlinit 27 de ani pe 25 octombrie și a ținut să-și anunțe fanii, pe pagina de socializare. Acolo unde a inserat mai multe impresii din viața lui, cu bune, cu rele.

”27 de ani trecuți…nu-s puțini dar nu-s nici mulți, vorba aia! Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile (și bune și rele) din viața mea! Am învățat din fiecare câte ceva! Vreau să vă mulțumesc din inimă tuturor pentru urări, pentru că v-ați gândit la mine să îmi scrieți gândurile voastre, chiar dacă știți ca nu am cum să răspund la toți, dar cu siguranță le văd pe toate! Mulțumesc mult și oamenilor din viața mea care, de-a lungul anilor, au rămas lângă mine, familiei mele, prietenilor mei, cei care au rămas în inima mea, dar și celor care m-au dezamăgit sau m-au trădat, când ești un om cu suflet bun nu pui la suflet decât lucrurile bune, nu și pe cele rele.