Radio Simplu

Socrul mic întrerupe primul dans al tinerilor miri

Orice petrecere de nuntă are momentele ei speciale care rămân amintiri nepreţuite pentru tinerii căsătoriţi, dar şi pentru invitaţii prezenţi.

Dintre acestea, dansul mirilor poate aduce amuzamentul şi buna dispoziţie nelipsită unei astfel de petreceri.

Însă când în timpul dansului intervin şi persoane apropiate mirilor care surprind plăcut prin apariţia lor, atmosfera este cu atât mai destinsă.

La această petrecere de nuntă, rolul personajului surpriză a fost luat de socrul mic care a întrerupt la un moment dat dansul tinerilor căsătoriţi pentru a fi partenerul fiicei lui în coregrafia pe care aceştia o interpretau cu multă dezinvoltură.

Pentru început invitaţii i-au primit cu aplauze pe cei doi miri, Kyle şi Nicole.

Îmbrăcaţi lejer ca doi adolescenţi într-o discotecă şi pe ritmuri antrenante, proaspeţii însurăţei au început să danseze cu multă bucurie şi entuziasm.

Pentru că se pregătiseră temeinic pentru acest moment, sincronizarea paşilor era perfectă.

La un moment dat socrul mic a venit pe ringul de dans şi i-a propus mirelui să ia o pauză în timp ce el s-a alăturat fiicei lui pentru un moment coregrafic de excepţie.

Toţi invitaţii aplaudau de pe margine şi au fost chiar uimiţi de energia cu care socrul mic a făcut faţă paşilor de dans.

Dansul nu s-a terminat însă în această formulă pentru că mirele a revenit pe ring alături de aleasa lui, continuând reprezentaţia până la final.

Nouă nu ne rămâne decât să le urăm „Casa de piatră!”