Radio Simplu

Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Au intrat în casă, au tras patul și când s-au uitat acolo, nu le-a venit să creadă ce au găsit

GALERIE FOTO (2)

Mayra nu avea nici cea mai mică bănuială că tocmai în acea zi socrii ai urmau să-i facă o vizită.

Așa că, știind că e singură acasă, și-a chemat amantul, sperând că vor petrece clipe de neuitat. De asta a și avut parte, dar nu amantul a fost cel care a reușit să o surprindă.

Imediat ce soțul ei a plecat de acasă, Mayra a pus mâna pe telefon și și-a chemat amantul. Și-au promit clipe de neuitat.

În scurt timp, însă, au auzit soneria. S-a grăbit să deschisă repede, gândind că bărbatul era în apropiere când a fost sunat.

Dar când a dechis ușa casei, a avut parte de șocul vieții ei: în prag erau chiar părinții soțului.

„De ce nu aţi sunat înainte?”, i-a întrebat Mayra, furioasă şi vizibil încurcată. „Şi de ce aţi venit tocmai acum în vizită, când fiul vostru nu este acasă?”, a adăugat femeia.

În acel moment, socrii și-au dat seama că femeia ascunde ceva. S-au uitat unul la altul, apoi au dat-o din ușă și au intrat în casă. Au început să scotocească peste tot prin casă.

În realitate, cei doi știau că nora lor este infidelă fiului lor. După câteva minute bune de căutări, a venit și întrebarea: „Unde l-ai ascuns?”

Cum n-au primit niciun răspuns, au dat buzna în dormitor. Vigilentă din fire, soacra și-a dat seama că cel pe care îl căutau era ascuns sub pat. Așa că a pus mâna pe cadru și cu o putere ieșită din comun, femeia a tras patul.

Nu mică le-a fost mirarea să descopere un bărbat aproape dezbrăcat. „Ieși de acolo!” i-a strigat femeia, furioasă. Amantul, speriat, a reușit să se elibereze și s-a îndreptat spre ușă. În acel moment, soacra a început să arunce în el cu tot ce i-a căzut în mână.

După ce a terminat cu acesta, furia soacrei s-a abătut asupra soţiei infidele. A scos-o din casă şi a pus-o la pământ, în stradă, unde a început să-i aplice o „corecţie fizică”.

„Nu-l meriţi pe fiul meu! Eşti o neisprăvită!”, i-a strigat aceasta, apoi a dat-o afară din casă. Totul, sub privirile vecinilor, care urmăreau spectacolul cu sufletul la gură.

Fireşte, episodul a fost filmat de socrul Mayrei. Ulterior, imaginile au fost postate pe internet, spre ruşinea femeii.

Sursa: realitatea.net