Radio Simplu

S-a dus cu fiul ei de 5 ani la toaleta unei cafenele pentru a nu-l scăpa din ochi. Când cel mic i-a făcut semn către chiuvetă, femeia a încremenit și a început să se isterizeze. E îngrozitor ce a găsit acolo!

Când o mamă și fiul ei din Lancaster, SUA, s-a dus la toaleta a unei cafenele foarte cunoscute peste tot în lume, aceștia au descoperit ceva șocant acolo.

Mama, care și-a dorit să rămână anonimă, observase că fiul ei avea o expresie ciudată pe chip, în timp ce se holba la dedesubtul chiuvetei. Când l-a întrebat ce e neînregulă, micuțul a arătat cu degetul un telefon care era ascuns sub chiuvetă.

Când s-a uitat cu mai multă atenție, femeia și-a dat seama că telefonul filma.

”E așa o violare a intimității! Nu doar a mea, dar mai ales a fiului meu’‘, a spus mămica.

Poliția a confirmat că telefonul era în modul de filmare și că nu au reușit încă să depisteze ce se mai afla în filmare.

De asemenea, compania în al cărei sediu s-a întâmplat accidentul a declarat că așa ceva nu li s-a mai întâmplat și că vor lua problema în propriile mâini, și vor face tot ce pot ca să depisteze omul care a plasat telefonul acolo.

Un bărbat din Miami, a ieșit pe stradă îmbrăcat în polițist și cu o armă la centură, deși nu era cu adevărat polițist, și a tras pe dreapta un șofer care, se pare, era un polițist adevărat.

Raportul poliției spune cum Pacheco Bustamante, 46 de ani, a fost arestat pentru ca se juca de-a polițistul.

”A mai și recunoscut că a mai făcut asta în trecut și nu a fost prins”, declară detectivul care fusese tras pe dreapta de falsul polițist.