Radio Simplu

Shiloh, fata biologică de 13 ani a Angelinei Jolie, s-ar afla în proces de schimbare a sexului! Brad Pitt nu a fost de acord

Shiloh Jolie Pitt (13 ani), primul copil biologic al Angelinei Jolie (44 de ani) și Brad Pitt (55 de ani), ar fi în plin proces de schimbare a sexului. Se pare că aceasta urmează un tratament hormonal, fiind susținută de mama ei.

Shiloh a dat „semne” că nu se simte confortabil în pielea ei încă de când era mică. Ea a ales mereu să poarte haine considerate masculine și nu și-a lăsat niciodată părul lung. Încă de la vârsta de 4 ani, Angelina Jolie a sesizat că Shiloh avea o preferință pentru lucrurile masculine. Actrița nu a avut niciodată o problemă cu acest lucru.

Shiloh Jolie-Pitt vrea să fie strigată John

Shiloh Jolie Pitt

Shiloh are 13 ani
Foto: Getty

 

„Crede că este unul dintre frații ei. Brad  și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, a declarat Angelina Jolie pentru Vanity Fair, în 2010. De asemenea, Brad Pitt a declarat într-un interviu acordat pentru Oprah Winfrey că Shiloh vrea să fie strigată John.

Acum, se pare că Shiloh Jolie-Pitt a început un tratament hormonal pentru a-și face schimbare de sex, la Younique Surgery Center din Santa Monica, California, potrivit presei americane.

Shiloh Jolie-Pitt

Shiloh Jolie-Pitt a refuzat dintotdeauna să poarte haine feminine
Foto: AFP

 

Cu toate că Angelina Jolie a susținut-o pe Shiloh de la început, Brad nu este de acord cu această procedură. Actrița a fost cea care a plătit tratamentul și care a lăsat-o pe Shiloh să își aleagă propriul drum. Shiloh Jolie-Pitt ar fi început tratamentul hormonal încă din luna aprilie a acestui an, ceea ce înseamnă că la cele mai recente apariții alături de Angelina Jolie, aceasta era în plină transformare.

Angelina Jolie și Shiloh

Angelina Jolie este cea care îi plătește tratamentul lui Shiloh
Foto: AFP