Radio Simplu

Cum a ajuns să arate Aurel Moldoveanu după ce a devenit dependent de medicul estetician

GALERIE FOTO (2)

Aurel Moldoveanu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră. Vocea sa a cucerit mulți români de-a lungul timpului, așa că Aurel și-a construit o bază mare de fani. Ca drept dovadă are în continuare concerte pe banda rulantă și o mulțime de fani. totuși, în ultimul timp, artistul a început să primească o mulțime de reproșuri legate de felul în care arată.

Cum a ajuns să arate Aurel Moldoveanu după ce a devenit dependent de medicul estetician
Se pare că Aurel M0ldoveanu a apelat la medicul estetician, însă nu pentru o intervenție minoră. El a devenit chiar dependent de aceste proceduri și acum arată cu totul schimbat. Unii dintre fanii săi chiar i-au reproșat că nu mai are nimic natural în el ți că schimbarea nu îl avantajează.

„Ce ai făcut cu înfăţişarea? Cât de mult îmi place cum cânţi, atât de rău îmi pare cum arăţi, Ce urât arăți! Nimic uman nu mai ai. Erai simpatic foc cu ridurile tale, doar vocea a rămas inconfundabila! 😪, Ce ai întinerit. Ţi-ai întins pielea pe față, că e vizibil, o transformare radicală. Eu nu te recunosc”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Aurel Moldoveanu, dupa operatiile estetice
Ce-i drept artistul arată foarte schimbat. Pielea de pe fața sa este mult mai întinsă și nu apare niciun rid pe chipul său. Aureș Moldoveanu are lângă el o soție tinerică și foarte frumoasă, așa că probabil vrea să se ridice la înâlțimea așteptărilor și nu vrea să își arate deloc vârsta. Cu toate acestea, gurile rele spun că nu îl ajută deloc schimbare și că mai bine rămânea așa cum era înainte. Mulți spun că a exagerat cu operațiile estetice și că ar fi trebuit să intervină mai puțin.