Radio Simplu

Semne că ești împreună cu o fată – nu e o femeie adevărată

În general se cunosc două tabere distincte între ele atunci când vine vorba despre partenerele de viață. Este vorba pe de o parte de femei, iar pe de alta de fete.

Aceste două categorii sunt diferite pentru la rândul lor interacționează diferit și mai mult, se poartă altfel, prin comparație. Toate fetele în cele mai multe dintre cazuri vor atenție permanentă și exclusivă.

Femeile însă se mulțumesc doar cu un respect manifestat sincer. Aceste două nevoi au legătură cu modul de gândire, specificî fiecărei părți.

O femeie în general nu trebuie să fie considerată cineva care are o anumită vârstă, ci un anumit tip de gândire. Poate bărbații nu știu, dar să găsești o femeie este mult mai greu decât să întâlnești o femeie.

Ca să îți dai foarrte bine seama cu ce anume ai de a face e nevoie să știi exact care sunt diferențele principale între cele două variante.

Femeile își cunosc limitele spre deosebire de fete. Cele din urmă adoră mai mult aventura, lipsa unui angajament. Femeile însă știu să rămână echilibrate inclusiv în cadrul petrecerilor intime în care își pot face de cap fără nicio problemă.

Fetele sunt obișnuite cu vânătoare în timp ce femeile sunt interesate doar de respect. Fetelor le lipsește atenția totală din partea partenerului.

Atunci când acestea nu o primesc, ele recurg la tot felul de tertipuri doar ca să o obțină într-un final. Femeile nu gândesc deloc așa. Pentru ele tot ce contează este respectul primit și oferit.

În timpul momentelor mai pasionale fetele de obicei sunt false, în timp ce femeile nu fac astfel de lucruri. Fetele ajung la un moment dat să trăiască un altfel de viață care lor li se pare reală pe rețelele de socializare.

Femeile au mereu lucruri mult mai importante pentru care să se preocupe. Și în general cele două își petrec tot timpul liber în mod diferit una față de cealaltă.

Fetele pierd de regulă vremea pentru nimicuri în timp ce femeile sunt interesate să îl fructifice și să rămână cu ceva util în urma acelei experiențe.

De asemenea, fetele sunt captivate de jocuri sau de aplicații de pe telefonul mobil, femeile ignoră cu desăvrșire acest aspect pentru că nu sunt interesate de domeniul respectiv deloc.

Pentru femei contează foarte mult să aibă grijă de sănătatea lor. Chiar dacă de fapt o fată idee nu are despre cum se simte cu adevărat și nu merge la medic pentru analize de rutină, aceasta va spune mereu că este atentă l acest capitol.

Același lucru îl va face și o femeie, cu singura diferență că ea va avea dovezi clare de monitorizare a stării de sănătate.