Radio Simplu

6 semne că ai o relație cu un bărbat nu cu un băiat

Am fost cândva băiat, dar am devenit bărbat. Am avut nevoie de 29 de ani să ajung în această ipostază, dar am reușit. E mai mult decât pot spune majoritatea bărbaților.

Vârsta nu are nicio legătură cu bărbăția. Vârsta este doar un simplu număr, acțiunile definesc de fapt ce anume ești. Aici apare o problemă, și anume că femeile pierd prea mult timp în încercarea de a transforma băieții în bărbați.

Dacă și tu faci parte din această categorie trebuie să te oprești imediat. Din moment ce te consideri femeie trebuie să îți vezi mai departe de viață dacă vezi că ai lângă tine un băiat.

1. De obicei băieții evită conversațiile care îi scot din zona lor de confort, bărbații știu exact cum să vorbească despre nevoile lor. până și cele mai solide relații au uneori conflicte.

Așa că de multe ori femeile ajung să spună ce anume nu le place în relație, în casă sau la comportamentul partenerului. Băieții sunt pasivi agresivi, dar un bărbat va reuși să aibă cu tine o discuție normală, chiar dacă aceasta este mai dificilă.

2. Băieții vor doar să piardă timpul, iar bărbații investesc orice au nevoie ca să reușească să aibă o relație bună. Astfel, în viața fiecărui bărbat vine un moment în care își dă seama că alături de o anumită femeie este mult mai fericit decât a fost până atunci.

Dacă vezi că acesta nu este și cazul partenerului tău, renunță la el și mergi pe alt drum fără el.

3. Băieții îți vor face complimente pentru că vor dori să ajungă cu tine în pat, în schimb, bărbații vor face acest lucru pentru că își vor dori ca tu să te simți specială.

Există o diferență enormă în compliment făcut pentru a obține ceva și între cel care nu urmărește nimic. Bărbații fac complimente pentru că vor ca femeia să se simtă bine și pentru că știu că aceasta va reacționa pe măsură.

4. Băieții trăiesc pentru astăzi în timp ce bărbații muncesc în fiecare zi pentru un viitor mai bun alături de parteneră. În momentul în care singura ta grijă este fericirea ta îți permiți să petreci toată noaptea și apoi să lenevești în ziua următoare.

Dar atunci când știi că în viața ta mai există cineva depui efort pentru a face sacrificii de dragul persoanei respective.

5. Băieții sunt speriați de femeile deștepte iar bărbații sunt stimulați de acestea. Dacă este nesigur pe cunoștințele sale un băiat nu se a aventura într- discuție cu o femeie.

Pe de altă parte un bărbat va ieși din zona de confort și va discuta cu o femeie deșteaptă.

6. Un băiat va promite fără să își poată duce la bun sfârșit cuvântul dat, în timp ce un bărbat va promite ceva doar dacă va fi sigur că poate îndeplini acel lucru.

Foarte des băieții fac declarații de iubire pe care nu le mai pot susține, Așa cred ei că pot să le facă pe femei fericite. Un bărbat va declara ceva doar când va fi foarte sigur. Până atunci nu va deschide subiectul respectiv.