Radio Simplu

Semne că el vrea să vă despărțiți, chiar dacă nu recunoaște

La începutul relației toate lucrurile sunt roz și merg ca unse. Petreceți foarte mult timp împreună, vizitați diverse locuri, încercați împreună lucruri pe care nu le-ați mai făcut separat, ieșit în oraș, postați pe internet poze cu cât de fericiți sunteți în relația voastră.

Și pare că povestea va dura și că nimic nu vă va mai despărți. Dar odată cu trecerea timpului, intrați într-un fel de rutină, vă ocupați mai mult de muncă, de viețile voastre, apar diferite probleme, în alte domenii, dar acestea se răsfrâng și asupra relației dintre voi doi.

De foarte multe ori te poți trezi în fața faptului împlinit: el nu mai este la fel de interesat de tine, sau chiar i-a pierit orice urmă de curiozitate față de tine. Și în acest caz ai două soluții: ori faci ceva ca să aduci relația la felul în care era la început, ori îți vezi de viața ta și te desparți de partener.

Dar cum să îți dai seama că legătura dintre voi doi a ajuns în asemenea punct?

Are din ce în ce mai puțin timp pentru tine și pentru relație
Dacă simți că inventează doar niște motive ca să nu fie în preajma ta, este clar că i-a scăzut interesul față de tine.

Decât să-și împartă timpul lui cu tine alege orice altă activitate, despre care poate chiar știi că nu îi face plăcere. Iar acest lucru este și mai grav.

Dacă este vorba despre un caz singular sau despre o perioadă mai tensionată din viața lui îl poți înțelege, dar dacă episoadele se repetă, trebuie să iei măsuri.

Din senin nu mai are niciun plan pentru voi doi
Dacă înainte el era cel care propunea să mergeți undeva sau să faceți ceva special, iar acum nu mai reacționează nici măcar la propunerile tale este cazul să te îngrijorezi.

Nu mai vorbim despre deciziile importante, cum ar fi de exemplu mutatul împreună. În acest caz devine foarte speriat și te face să schimbi subiectul.

Vrea să devină centru universului tău
Acesta nu este un lucru neapărat rău, doar că trebuie să vină în mod natural, de la tine.

Dar dacă el face în așa fel încât să te plaseze pe tine pe ultimul loc și să nu îi pese deloc de tine, atunci nu ar mai trebui să tolerezi comportamentul și să iei atitudine.

Te găsește vinovată pentru orice lucru rău care vi se întâmplă
Nu se preocupă cum poate să evite situațiile tensionate dintre voi, ci din contra, aruncă pe tine vina. Chiar și în cazurile în care tu nu ai nicio implicare. Și nici nu îți dă voie să te speri în vreun fel.