Radio Simplu

Metoda pentru a desfunda scurgerile cu ingrediente care se găsesc în orice gospodărie

Indiferent de cât de bune și de performante nu sunt instalațiile din casa ta sau electrocasnicele pe care le folosești, la un moment dat aacestea tot se uzează. Dar nu trebuie aruncate sau schimbate după primul accident.

Toate aceste situații au soluții cu aajutorul cărora pot fi ținute în viață încă o perioadă bună de timp. Scurgeerile se pot înfunda destul de mult și atunci riști să îți faci și ție, dar chiar și vecinilor numai probleme.

Rezolvarea pe care vrem să ți-o prezentăm noi astăzi nu are nevoie de produse foarte scumpe sau foarte dăunătoare și nici nu va fi nevoie să dai foarte mulți bani pentru serviciile unui instalator care poate să profite de naivitatea ta și să îți ia banii fără ca să îți rezolve problema scurgerilor din casă.

Această situație deloc plăcută poate fi rezolvată chiar de tine, chiar dacă nu știi nimic despre acest domeniu, cu ajutorul celor mai banale soluții pe care le poți pregăti cu ingrediente pe care le ai deja în casa ta.

Ca să îți desfunzi de exemplu o chuvetă, vei avea nevoie de două sute de grame de bicarbonat de sodiu, de două sute de grame de sare pe care o folosești la gătit, de 150 de ml de oțet și de apă. Amestecă în primul rând sarea cu bicarbonatul de sodiu, Fii foarte atent atunci când torni acest amestec în scurgere. După aceea fierbe oțetul și toarnă-l și pe el în țeavă.

Vei observa că la scurt timp se va forma o spumă, iar acest lucru este un proces chimic care are loc între cele trei substanțe. După oțet trebuie să pui și apa ca să speli scurgerea. Acesta este tot trucul secret.

După aceea vei observa cum scurgerea ta nu mai este blocată și nu mai ai nicio problemă. Vei uita foarte repede perioada în care țevile înfundate îți dădeau bătăi de cap.

În plus, datorită combinației acestor ingrediente banale, dar foarte eficiente, scurgerea ta nu va fi în niciun fel afecată în mod negativ. Nici nu vei avea nevoie de alte instrumente dificil de folosit ca să îți desfunzi scurgerile.

Cu toate acestea, trebuie să ai multă grijă de cum îți întreții toate țevile din casă. Pentru că ele pot fi întreținute și totuși nu trebuie să lași în scurge resturi de mâncare, păr și alte lucruri care pot afecta în mod negativ starea țevilor tale.

Este o soluție pe care o poți folosi pentru orice chiuvetă din casă.