Radio Simplu

8 semne ca iubitul tau te iubeste si ca aveti o relatie puternica

GALERIE FOTO (2)

Tu şi perechea ta vă iubiţi mult, dar nu ai încă siguranţa că lucrurile nu se vor schimba niciodată. Trebuie doar să acorzi atenţie unor semne prevestitoare pentru a vedea dacă relaţia voastră va rezista în timp:

1. Nu puteţi sta o zi fără să vă daţi de veste

Nu trece o zi fără să comunicaţi fie prin mesaje sau ore întregi la telefon. Îţi trimite mesaje de bună dimineaţa şi de somn uşor şi chiar dacă nu apucaţi să vă vedeţi, vă ţineţi mereu reciproc la curent cu ceea ce aţi făcut în timpul zilei.

2. Ştiţi perfect ce planuri are fiecare dintre voi

Spre deosebire de alte persoane, voi cunoaşteţi bine rutina zilnică a fiecăruia dintre voi. Acesta e un semn că aveţi o relaţie solidă.

3. Aţi trecut deja de etapa în care trebuie să vă impresionaţi reciproc

Nu vă deranjează dacă vă vedeţi chiar şi în momentele în care nu vă simţiţi atât de bine, sunteţi obosiţi sau chiar imediat după ce v-aţi trezit dimineaţă. Nu vă ascundeţi nimic şi asta vă faceţi să fiţi foarte apropiaţi.

4. Aţi petrece ore întregi povestind împreună

Vorbiţi întotdeauna fără teamă sau jenă despre lucruri personale, momente ruşinoase sau lucruri care vă sperie. Aveţi multă încredere reciprocă şi asta vă face să aveţi o legătură armonioasă.

5. Chiar dacă sunt doar 2 cuvinte, dar un te iubesc sincer înseamnă mult pentru voi

Multe cupluri nu îşi spun te iubesc pentru că nu consideră că asta e necesar sau sentimentele lor nu sunt atât de puternice încât să-şi spună asta cu încredere. Dacă voi o faceţi şi des, atunci e clar că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt.

6. Simţiţi că între voi există o legătură suficient de puternică

Aţi ajuns să vă cunoaşteţi suficient pentru a vă ghici până şi gândurile, ştiţi ce idei are fiecare şi faceţi mereu schimb de opinii asupra diferitelor subiecte.

7. Chiar dacă nu aveţi multe interese comune, învăţaţi mereu ceva nou de la pereche

E posibil ca 2 persoane să aibă pasiuni diferite, dar atunci când nu vă deranjează să faceţi împreună un lucru care place doar unuia dintre voi, atunci sunteţi cuplul ideal.

8. V-aţi certat şi nu a fost deloc plăcut, dar aţi rămas împreună

Orice cuplu se ceartă, dar nu toate reuşesc să găsească calea împăcării. Dacă vouă vi s-a întâmplat deja şi aţi discutat cu calm după care lucrurile au revenit la normal, atunci aveţi o relaţie de invidiat.