Radio Simplu

Fecioara – unul dintre cele mai rele semne din zodiac

Fecioarele sunt genul de persoane care vor să aibă întotdeauna dreptate și sunt convinse că au, așa că nu explică niciodată motivele lor și nici nu vor să dovedească asta. Acestea au dreptate în majoritatea timpului și nu vei reuși niciodată să câștigi o discuție cu o Fecioară, discută în contradictoriu cu tine până când reușesc să-și dovedească punctul de vedere.

O Fecioară poate să spună vorbe atât de usturătoare și știe asta, așa că preferă să tacă tocmai din acest motiv. Nu pune niciodată o Fecioară să îți spună același lucru de mai multe ori, o vei scoate din minți.

Fecioarele sunt persoane curioase din fire și nu se lasă până nu află ceva, dacă și-au pus asta în minte. Deși par egoiste, Fecioarele nu vor să pună problemele lor în cârca altor persoane așa că aleg să nu vorbească despre asta și să țină totul în ele, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

O Fecioară este extrem de responsabilă, iar acest lucru este foarte bine cunoscut de cei din jur, așa că preferă să se înconjoare de persoane care să le semene.

Fecioarele nu se îndrăgostesc ușor pentru că natura lor perfecționistă se vede până și în relațiile lor, dar, în momentul în care își găsesc sufletul pereche, se dedică trup și suflet acestei persoane, care devine cel mai important lucru pentru ele.

În dragoste, Fecioarele iau foarte în serios vorbele pe care i le spune perechea lor, așa că trebuie foarte mare grijă cu ele, sunt extrem de sensibile și le poți răni ușor.

Fecioarele pot fi extrem de realiste, și în același timp, să viseze mereu cu ochii deschiși și să-și dorească o poveste de iubire ca în filme. O Fecioară nu este deloc genul de persoană care manipulează pentru a obține ceea ce vrea sau pentru a se răzbuna.

Cel mult învață minte acea persoană, dar nu prin manipulare. Atunci când au un plan în minte, Fecioarele pot fi tăcute, dar asta doar pentru a se gândi la ceea ce urmează să facă. Dacă unei Fecioare nu i se pare ceva în regulă, nu va acționa până nu va fi totul limpede în mintea ei.

Pe Fecioare le macină îndoielile. Întotdeauna lucrurile ar fi putut făcute mult mai bine sau în alt mod, probabil era posibilă o altă abordare și care ar fi fost rezultatul atunci. Tocmai pentru că gândesc atât de mult, Fecioarele sunt confidente excelente atunci când vrei să le spui un secret.

Nu multă lume reușește să înțeleagă caracterul complex al unei Fecioare, din această cauză, Fecioarele se pot simți uneori triste.

Partenerii unei Fecioare nu sunt numai iubiți, ci îi leagă și o relație de prietenie. Cei care cunosc Fecioarele știu că pot fi persoane extrem de rele, dar nu o fac intenționat.

Chiar și atunci când te critică, o fac din dragoste și nu din sentimete negative. Ai grijă însă să nu te cerți cu un nativ al acestei zodii, va lua toate vorbele tale și le va întoarce împotriva ta.