Radio Simplu

De ce este Balanta cea mai iubita dintre zodii – caracteristici

Balanțele sunt persoane destul de private, nu discută niciodată despre viața lor privată cu ceilalți, nu scot la iveală decât ceea ce vor ele. Balanțele își fac multe griji pentru persoanele din jurul lor și trebuie să le asiguri că ți-a trecut orice aveai pentru ca să nu se mai agite și să nu își mai facă griji.

Dimpotrivă, dacă ai un conflict cu o Balanță, trebuie să știi că Balanțele au un fel aparte de a-ți spune vorbe de ocară folosind cuvinte aparent plăcute. Îți vei da seama imediat atunci când

Balanțele nu se simt în largul lor sau au un motiv pentru care să se plângă, expresia facială le dă de gol. Nu poți niciodată înșela o Balanță, nu are nevoie să vadă o persoană de mai multe ori ca să-și dea seama ce caracter are.

Balanțele sunt genul de persoane care vor zâmbi mereu, chiar dacă în interiorul lor suferă extrem de mult. Balanțele au foarte multe pasiuni, le place să încerce o mulțime de lucruri și de obicei, sunt buni la toate, acest lucru nu mai surprinde pe nimeni.

Balanțele sunt persoane cu suflet mare, dacă le ceri ajutorul, nu vor ezita să te ajute și fără să îți ceară nimic în schimb.

O Balanță rănită se refugiază într-un univers propriu pentru a-și reveni. Aparent calme și armonioase, Balanțele te pot surprinde cu firea lor ieșită din comun, nu le subestima niciodată. Balanțele sunt persoane extrem de sociabile, sunt sufletul petrecerii dar uneori, mai au nevoie și să fie singure.

Balanțele sunt persoane extrem de carismatice, te îndrăgostești pe nesimțite de ele.

Dacă o Balanță vrea neapărat să știe ceva și nu primește răspuns la acea întrebare, atunci e bine să știi că ai scos-o oficial din minți. Balanțele ascultă în general muzică bună și nu pot să trăiască fără ea.

Balanțele sunt persoane care trăiesc admirația celor din jur, alte zodii și-ar dori să fie și ele Balanțe. Balanțelor însă, nu le plac deloc comparațiile cu alți oameni.

Balanțele au o imaginație extrem de bogată, pot fi foarte inocenți, dar și capabili să se descurce foarte bine pe cont propriu. Sunt persoane vesele din fire, adoră să râdă și să-i facă pe ceilalți să zâmbească.

Deși par persoane foarte ușor de abordat, Balanțele nu se îndrăgostesc deloc ușor. Știu foarte bine ceea ce își doresc de la un potențial partener și nu renunță la aceste cerințe speciale.

Balanțele poartă discuții extrem de interesante tocmai pentru că sunt persoane care păstrează mereu mintea deschisă. Balanțele vor să fie iubite așa cum sunt, nu vor niciodată să dea impresia că sunt altcineva.

Dacă vrei să cucerești o Balanță atunci trebuie să știi să vorbești cu ele despre aproape orice subiect și să fii și o persoană amuzantă.

Oamenii roiesc în jurul Balanțelor care transmit întotdeauna voie bună, pozitivism și idei creative. Balanțele știu cât de șarmante sunt și de aceea încrederea lor de sine e foarte mare. Balanțele pot fi și perfecționiste în anumite domenii, dar nu până la extreme.