Radio Simplu

Cum sunt Săgetătorii în relații: Se îndrăgostesc ușor și intens

Săgetătorii sunt persoane cu un simț al umorului foarte dezvoltat și se folosesc de acesta pentru a ascunde până și propria tristețe. Contrar aparențelor, Săgetătorii tind să treacă mereu peste probleme și să își urmeze drumul, nu lasă nimic să le stea în cale și nici nu își fac griji din cauza altora.

Dacă nu există nimeni care să motiveze un Săgetător, aceștia găsesc forță interioară pentru a face asta singuri. E unicul mod prin care pot trece cu bine peste momentele grele.

Dacă ești femeie Săgetător probabil nu accepți deloc să ai o relație cu un bărbat care nu are deloc putere psihică. Săgetătorii sunt genul de persoane care pun mereu la cale lucruri. Nimic nu stă în calea Săgetătorilor atunci când își doresc ceva, fac orice pentru a avea ceea ce își doresc.

Săgetătorii sunt o fire destul de dificilă, nu multă lume reușește să le intre în grații. Aceștia pot fi destul de geloși când vine vorba de perechea lor, nu vor s-o împartă cu nimeni.

Săgetătorii sunt persoane extrem de elegante, nu au nevoie de mulți bani ca să arate bine. De obicei, sunt persoane optimiste, care nu renunță imediat ce lucrurile nu merg bine și găsesc mereu motive pentru a vedea aspectele plăcute ale vieții.

Săgetătorii sunt persoane independente și ar fi bine să știi asta dacă nu vrei să devină dușmanii tăi pentru că ai încercat să deții controlul asupra lor. Dacă totuși ai făcut-o și Săgetătorul nu se mai simte deloc în largul lui trebuie să știi că acesta se va distanța o perioadă de tine și va sta departe.

Unul dintre motive ar putea fi faptul că i-ai spus un sfat. Nici n-are rost să îți bați capul, Săgetătorii acționează mereu așa cum vor. Există și momente în care un Săgetător se poate simți vinovat din cauza cuvintelor pe care le-a spus sau din cauza acțiunilor sale, iar atunci va prefera să stea departe de conflicte.

Săgetătorii sunt genul de persoane care adoră să trăiască în lux și înconjurați de lucruri scumpe, dar nu au nicio problemă să se descurce și cu un buget mai modest.

Săgetătorii pot fi persoane temătoare deși nu arată asta aproape niciodată. Încearcă mereu să ascundă asta și chiar găsesc motive pe care le oferă, dar nici ei nu cred foarte mult în ele, de fapt.

Săgetătorii se îndrăgostesc ușor și intens, dar trebuie să știi că aceste sentimente pot dura doar o perioadă scurtă și apoi dispărea.

Dacă vrei să ai un Săgetător de partea ta, nu le da de înțeles că nu au nicio idee cu privire la ceva și nici nu le spune ce să facă.

Săgetătorii se plictisesc repede, așa că fiecare zi din viața lor trebuie să decurgă diferit. Le place să trăiască simplu, cu optimism și armonie. Săgetătorii adoră să râdă, iar acesta e un mod excelent prin care îi poți cuceri.

Săgetătorii lasă cu greu să se vadă ce simt cu adevărat, nu sunt persoane extrem de sincere și de deschise și nici nu suportă să vadă persoane care se comportă penibil.