Radio Simplu

Cea mai optimistă zodie – Nativii Capricorni sunt extrem de meticuloși

GALERIE FOTO (2)

Capricornii spun lucrurilor pe nume și nu vorbesc niciodată pe la spate. Tot ce va trebui să auzi un Capricorn îți va spune direct în față. Foarte puține persoane reușesc să înțeleagă personalitatea unui Capricorn, iar acesta este motivul pentru care alege să nu se încreadă în prea multe persoane.

Sunt persoane extrem de încăpânate, dar și meticuloase, nu există o zi din viața lor care să nu fie planificată în detaliu de cu o seară înainte.

Capricornii nu se dau niciodată bătuți, indiferent cât de grele sunt provocările cu care se confruntă. Firea Capricornilor îi face să oscileze întotdeauna între maxim și minim, niciodată nu există ceva mediu pentru ei. Capricornii sunt persoane greu de mulțumit, chiar și de ei înșiși. În viziunea lor, se poate întotdeauna mai mult și mai bine.

Capricornii sunt obișnuiți să trăiască multă vreme cu sentimentul de vină și nu se iartă deloc ușor pe sine atunci când au greșit cu ceva. Rareori vei vedea un Capricorn care lasă emoțiile să iasă la iveală față de ceilalți, aceștia nu vor să se vadă cât sunt de vulnerabili.

Dacă te iei la ceartă cu un Capricorn, trebuie să știi că nu își ies niciodată din fire și așteaptă liniștiți să le vină rândul pentru a te face să te simți ca ultimul om de pe Pământ. Capricornii spun altor persoane ce să facă, nu s-a născut încă persoana care să le comande lor.

Un Capricorn rănit nu mai ține cont de lucrurile care contau înainte, întorc pagina, iar atitudinea lor față de persoana în cauză se schimbă radical.

Un prieten Capricorn ascultă ce ai de spus și îți dă sfaturi extrem de folositoare. Dacă ține la tine cu adevărat, Capricornul îți dorește numai fericire și se va bucura să te facă să zâmbești. Trebuie să știi că un Capricorn nu își deschide inima decât în fața unor persoane pe care le prețuiește și le respectă cu adevărat.

Capricornii nu suportă persoanele mai puțin inteligente și pot fi extrem de prost dispuși și critica mult. Dacă nu sunt în dispoziția necesară, îți pot ieși din fire mai ușor decât și-ar închipui unele persoane.

Capricornii nu sunt genul de persoane care greșesc mereu, dar recunosc asta fără să ezite sau să aștepte. Un Capricorn nu ține foarte mult cont de cuvintele unei persoane, pentru ei faptele contează mai mult decât orice.

Corectitudinea este esențială în viața unui Capricorn, așa că sprijină mereu acest tip de atitudine, indiferent câtă lume se află împotriva lor.

Un Capricorn îndrăgostit nu își va lăsa niciodată sentimentele nedeclarate. Femeile Capricorn adoră romantismul într-o relație. Capricornii care iubesc sunt alături de persoana draga în permanență, acesta e modul prin care își arată iubirea. Chiar dacă sunt într-o relație, Capricornii sunt firi independente și știu să se descurce singuri.

Capricornii sunt oameni cu picioarele pe pământ și nu cred în lucrurile care nu pot fi dovedite. Voința unui Capricorn este de neînvins, mai ales atunci când își dorește să atingă un obiectiv cu orice preț.