Radio Simplu

Cum să te porți cu nativii Vărsător – Cea mai curioasă și independentă zodie

GALERIE FOTO (2)

Ai foarte mare atenție la modul în care tratezi un Vărsător. Vărăstorii sunt poate unele dintre cele mai deschise persoane, care acceptă pe oricine exact așa cum este. Dacă Vărsătorii au o rugăminte și văd că nu reușesc să te convingă, să nu te aștepți să stea după tine, își văd de treabă.

De aceea, nici Vărsătorii nu sunt firi care se schimbă în funcție de alți oameni. Pentru ei nu există cale de mijloc, ori îi accepți pentru ceea ce sunt, ori nu vor rămâne alătuyri de tine.

Vărsătorii mâhniți sau răniți sufletește sunt cu totul alte persoane, nu ai vrea să fii aproape de ei când se întâmplă asta sau dacă ești chiar persoana în cauză, e mai bine să păstrezi o distanță considerabilă.

De multe ori, indiferent de cât de rău le merge în viață, Vărsătorii nu vor arăta asta, ba din contră, totul va părea că merge strună în viața lor pentru că asta vor să se vadă.

Vărsătorii sunt extrem de insistenți, mai ales atunci când sunt convinși că au dreptate. Sunt printre puținii oameni care sunt în stare să convingă de părerea lor până și pe șefi și pe persoanele cu o funcție mai înaltă ca ei.

Dacă te numeri printre prietenii Vărsătorului, probabil știi deja că au o personalitate aparte și pot fi destul de bizari uneori. Vărsătorii nu au o gașcă enormă de prieteni, dar leagă prietenii loiale, care trec de testul timpului.

Vărsătorii au mereu mintea în funcțiune și există momente în care ar discuta cu toată lumea, iar altele în care preferă să stea singuri, să nu vadă și să nu audă pe nimeni. Ba mai mult, Vărsătorii preferă să nu discute despre lucrurile care nu merg bine, preferă să asculte ființele dragi vorbind despre problemele pe care le au și să le rezolve pe ale lor. Vărsătorii trăiesc cu teama constantă de a nu fi dezamăgiți.

Vărsătorii sunt persoane foarte sociabile și prietenoase, dar aceasta poate fi uneori doar o impresie și în realitate, să dureze mult până când te va accepta ca prieten. Vărsătorii au nevoie să cunoască mai întâi bine o persoană pentru a-și deschide sufletul în fața ei.

Dacă ești o femeie Vărsător probabil ai impresia că nu există nimic din ceea ce face un bărbat pe care tu nu îl poți face. Ești independentă și te descurci singură în orice situație, în mare parte pentru că asta îți dorești.

Pentru Vărsătorii, detaliile sunt cele care contează cel mai mult, nu le place deloc să li se spună ce să facă și sunt persoane extrem de curioase, trebuie să știe întotdeauna totul despre tot ce mișcă.

Vărsătorii sunt ființe originale, nu suportă să imite pe cineva în orice aspect a vieții sale. Un Vărsător adoră să facă curățenie și să aibă totul planificat și organizat.

Vărsătorii sunt persoane hotărâte de obicei, dar fac cu greu alegeri atunci când sunt puși față în față cu o decizie. Dacă și-au format deja o părere și o vor urma întocmai, nu există nimeni și nimic care îi poate face să se răzgândească.